(Poistunut julkaisusta)

Elektroniikkasuunnittelija DooSolutionsille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020
Etsimme nyt asiakkaallemme DooSolutionsille ahkeraa ja yhteistyökykyistä elektroniikkasuunnittelijaa monipuolisten projektien pariin. Tämä on huipputilaisuus jo muutaman vuoden työkokemusta kerryttäneelle pitkäjänteiselle ja huolelliselle tekijälle kehittää osaamista asiantuntevassa ja lämpimässä tiimissä. Lue tarkempi tehtävänkuvaus alta ja lähde kohti urasi uusia haasteita!
KUVAUS
Elektroniikkasuunnittelijana toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa komponenttien suunnittelusta ja mitoituksesta lähtien. Työnkuvaasi kuuluu komponenttien mitoitus ja valinta, piirikaavioiden suunnittelu, katselmoinnit (kollegoiden ja asiakkaiden kanssa), sekä piirikorttien testaaminen projektin eri vaiheissa. Projektien kestot monipuolisten ja mielenkiintoisten asiakasyritysten kanssa vaihtelevat muutamasta kuukaudesta vuoteen. Elektroniikkasuunnitteluosaamisen lisäksi tehtävässä hyödyksi on osaaminen sulautetuista järjestelmistä sekä ymmärrys ohjelmoinnista.

Voit olla jo kokenut osaaja tai vasta urasi alkuvaiheessa - hae paikkaa rohkeasti, jos elektroniikkasuunnittelu on sinun juttusi!

Tarjoamme


* Tiiviin ja hyvähenkisen 15 hengen tiimin
* Mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisten ja vaihtelevien asiakkuuksien kanssa
* Mahdollisuuden rakentaa uraa elektroniikkasuunnittelun parissa ja oppia elektroniikkasuunnittelun kokonaisuudesta
* Hyvät työsuhde-edut, esim. mahdollisuuden liikuntaan työaikana

TYÖNKUVA
Elektroniikkasuunnittelu projektiluontoisesti asiakkaalle:


* Piirilevyn suunnittelu, mitoitus ja komponenttien valinta
* Piirikaavion piirtäminen ja katselmointi yhdessä asiakkaan kanssa
* Piirilevyn testaus sen valmistuttua

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva tekninen koulutustausta, esim. AMK-insinööri
* Vähintään 1-2 vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä
* Sujuva MS Office -osaaminen
* Sujuva suomen kielen taito
* Hyvä ammatillinen englanti


Katsomme eduksi ohjelmointiosaamisen sulautettujen järjestelmien osalta sekä Mentor PADS-tuntemuksen. Eduksi luetaan myös harrastuneisuus elektroniikan ja laitteiden parissa.

Etsimämme henkilö on


* Pitkäjänteinen ja sitoutunut
* Yhteistyökyinen ja palveluhenkinen tiimipelaaja
* Aidosti kiinnostunut alaa kohtaan
* Huolellinen ja tarkka


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä DooSolutionsin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
DooSolutions Oy on räätälöityjen elektroniikkaratkaisujen suunnitteluun ja tuottamiseen erikoistunut suunnittelutoimisto. Toimintamme menestys perustuu kilpailukykyisten elektroniikkaratkaisujen toimittamiseen, vahvaan ammattiosaamiseen ja hyvään asiakaspalveluun täsmällisellä, nopealla aikataululla.

Lue lisää DooSolutionsista täältä!