(Poistunut julkaisusta)

Elektroniikkalaitteiden korjaaja
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme elektroniikkalaitteiden korjaajan tehtäviin koulutettavaa työntekijää päivävuoroon Vantaalle.

Haemme asiakkaallemme Vantaan Koivuhakaan työntekijää mekaaniseen kokoonpanotyöhön päivävuoroon sekä koulutettavaksi elektroniikkalaitteiden korjaustöihin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja on alkuun määräaikainen, mutta hyvin työssä pärjäävillä on myös mahdollisuus jatkoon.

Tehtävänäsi on sähkömittareiden mekaaninen kokoonpano, valmiiden tuotteiden testaaminen sekä pakkaustyöt. Lisäksi perustehtävät opittuasi koulutamme sinut laitteiden vianetsintään ja korjaustöihin. Mielenkiinto ja kokemus elektroniikan parissa katsotaan välttämättömäksi ja aikaisempi kokemus elektroniikkalaitteiden korjaustöistä eduksi. Toivomme sinulta myös sähköalan koulutusta. Tärkeintä työssä menestymiseen ovat oikea asenne työtä kohtaan, rutiininsietokyky sekä halu ja kyky oppia uutta. Työssä pärjääminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielten taitoa, sekä hyviä tietoteknisiä taitoja.

Tarjoamme nykyaikaisen teknologian parissa haastavan työn, jossa pääset kehittämään elektroniikka-alan osaamistasi. Pääset osaksi pientä ja tiivistä työporukkaa työskentelemään siistissä ja mukavassa työympäristössä, jossa ahkeruudesta palkitaan. Työskentely tapahtuu päivävuorossa, jolloin aikaa jää myös iltaisin omille harrastuksille ja menoille.

Hae paikkaa pikaisesti, sillä haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Topi Peltoluhta topi.peltoluhta@barona.fi