(Poistunut julkaisusta)

Elektroniikkalaitteiden kokoonpanija
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Kiinnostaisiko sinua päästä työskentelemään elektroniikkalaitteiden kokoopanotöihin? Oletko ryhmätyötaitoinen, näppärä käsistäsi sekä valmis näyttämään kykysi alkuun määräaikaisessa työsuhteessa?

Haemme asiakkaallemme tuotannon operaattoria Vantaalla sijaitsevaan tuotantotilaan kahteen vuoroon. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan ja jatkuvat ainakin vuoden 2021 kevääseen asti. Töitä tehdään vuoroviikoin aamu- ja iltavuorossa.

Tehtävänäsi on yksinkertaisten elektroniikkalaitteiden mekaaninen kokoonpano, valmiiden tuotteiden testaaminen sekä pakkaustyöt. Aikaisempi kokemus teollisuuden kokoonpanotöistä sekä sähkö- tai elektroniikka-alan koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä tehtäviin opastetaan ja koulutetaan hyvin. Tärkeintä työssä menestymiseen ovat oikea asenne työtä kohtaan, rutiininsietokyky sekä halu ja kyky oppia uutta. Sujuvan suomen ja/tai ruotsin kielen lisäksi sinulta sujuu työskentely myös englanniksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kerryttämään työkokemustasi sekä kehittämään ammattitaitoasi osana tiivistä työporukkaa. Työskentely tapahtuu siistissä ja mukavassa työympäristössä, jossa ahkeruudesta palkitaan!

Haastattelut ja valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi meille heti! Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti. Lisätietoja tehtävästä antaa Topi Peltoluhta, topi.peltoluhta@barona.fi