(Poistunut julkaisusta)

Elektroniikkalaitteiden kokoonpanija Itä-Helsinkiin
International Electric Company Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

Haemme hyvän asenteen omaavaa elektroniikkalaitteiden kokoonpanijaa monipuolisiin tuotannon tehtäviin päivävuoroon Itä-Helsinkiin.

Arvostettu asiakasyrityksemme International Electric Co. (IECO) hakee kauttamme testaajaa/koestajaa pitkäkestoiseen työhön vahvistimien ja virtalähteiden monipuoliseen ja haasteita tarjoavaan kokoonpanotehtävään. Työpaikka sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Herttoniemessä ja työtä tehdään päivävuorossa.

Töiden menestyksekäs suorittaminen edellyttää hakijalta sähköalan koulutusta kuten elektroniikka-asentajan tutkintoa sekä piirikaavioiden lukutaitoa. Aikaisempi kokemus vastaavanlaisista töistä katsotaan eduksi. Tuotteisiin perehdytetään ja opettelu vaatii tekijältä hyvää oppimis- ja ongelmanratkaisukykyä. Työsuhde on määräaikainen arviolta kesän loppuun asti, mutta hyvin työssään pärjäävällä on aito mahdollisuus jopa vakinaistua!

Tarjoamme työpaikan alan johtavassa yrityksessä ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi hyvien työkavereiden ympäröimänä. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden pitkäkestoiseen työhön. Opastus työtehtäviin tapahtuu suomen kielellä.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa oheisen linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostilla topi.peltoluhta@barona.fi