(Poistunut julkaisusta)

Elektroniikkalaitteiden kokoonpanija Itä-Helsinkiin
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Haemme hyvän asenteen omaavaa työntekijää monipuolisiin elektroniikkalaitteiden kokoonpanotehtäviin päivävuoroon Itä-Helsingissä sijaitsevalle asiakkaallemme.

Työtehtävät vaihtelevat perusmekaanisesta kokoonpanosta monipuoliseen elektroniikka kokoonpanoon ja sähkökaappien johdotustehtäviin. Työssä on mahdollisuus laajentaa osaamista koestuksen ja muiden taitojen saralla. Olethan positiivisen ja aktiivisen asenteen omaava henkilö, jolla on aito halu hankkia lisää työkokemusta teollisuuden tuotantotöistä tai jatkaa työtä alalla uusien haasteiden parissa.

Edellytämme hakijoilta:

  • työtä pelkäämätöntä ja positiivista asennetta
  • mahdollisuutta sitoutua pidempiaikaisiin työsuhteisiin ja hyvää suomen kielen taitoa
  • ammatillista koulutusta sähkö-, automaatio- ja elektroniikka-alalta tai vastaavaa muuta ammatillista koulutusta/työn kautta opittua ammattitaitoa.

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä esim. työharjoiteluissa ja voimassa olevia työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortteja. Sähköpiirustusten lukutaito ja mittalaitteiden käyttötaito katsotaan eduksi paikkaa täytettäessä. Opastus työtehtäviin tapahtuu suomen kielellä.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa oheisen linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostilla topi.peltoluhta@barona.fi