(Poistunut julkaisusta)

Elektroniikkalaitteiden huolto- ja testaustyöntekijä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakkaallemme Tampereelle osa-aikaista elektroniikkalaitteiden huolto- ja testaustyöntekijää.

Toivomme henkilöiltä alalle suuntautuvaa koulutusta sekä ymmärrystä pääpiirikaavioista, eri sähkökomponenteista sekä yleisymmärrystä mitä yleisestikin eri komponentit tekevät. Yleismittarin ja kolvin käyttö tulee myös olla henkilölle tuttuja työkaluja.

Harrastuneisuus esim. autoihin, moottoripyöriin ja yleisiin sähkölaitteisiin katsotaan eduksi.

Työ alkaa palkallisella koulutusjaksolla, jonka aikana valittavan henkilön kanssa käydään läpi yrityksen tuotteet ja toimintatavat. Yritys tarjoaa sinulle tukea koko työsuhteesi ajan, joten vaikka et olisi vielä huippuluokan ammattilainen, niin se ei haittaa. Tärkeintä on sisäinen palo elektroniikka-alaa kohtaan, hyvä asenne sekä aito halu kehittyä. Työssä menestyminen vaatii myös pikkutarkkuutta, hyviä hermoja ja pitkäjänteisyyttä.

Tehtävä on osa-aikainen. Noin 1-2 työpäivää viikossa. Tehtävä sopii siis myös esim. loppuvaiheen opiskelijalle.

Työpaikka sijaitsee hyvin kulkuyhteyksien varrella, joten oma auto ei ole välttämätön.


Tehtävä alkaa sopivan henkilön löydyttyä ja tämä työnkuva tulee kestämään noin puoli vuotta. Mahdollinen jatko siitä eteenpäin katsotaan myöhemmin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haluatko lisätieota? Soita ja kysy: Jukka Lankinen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, 050 4090228.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.