(Poistunut julkaisusta)

Elektroniikkakorttien latojia
Barona Flexible Industries Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Haemme asiakasyritykseemme töihin näppäriä ja tarkkoja henkilöitä töihin elektroniikkakorttien ladontaan teollisuuteen Lahteen.

Työhön kuuluu teollisuuden tuotteisiin kuuluvien elektroniikkakorttien kasaus, liimaus ja ladontatyöt. Työ on tarkkaa ja itsenäistä, ja vaatii tekijältään näppäryyttä. Kasaat erilaisia kortteja tilauksen ohjeiden mukaisesti. Tehtävään ei edellytetä erityistä taustaa, mutta se vaatii tekijältään hyvää keskittymiskykyä ja itsenäisen työskentelyntaitoa. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen samantyyppisestä työstä.

Kokoonpanotehtävissä tarvittavaa sorminäppäryyttä sinulle on voinut kertyä myös esimerkiksi harrastusten kautta, joissa olet tehnyt tarkkoja tehtäviä tai harrastat esimerkiksi palapelien kasausta.

Työpaikka sijaitsee Lahdessa julkisten kulkuyhteyksien päässä. Töitä tehdään 2-vuorossa arkipäivisin: pääasiassa päivävuorossa ja joka kolmas viikkoa iltavuorossa. Palkkaus Teknologiateollisuuden TES:n mukaan.

Työt alkavat sopimuksen mukaan huhti-toukokuussa. Töitä on tarjolla kokoaikaisesti kesälomakauden loppuun saakka, jonka jälkeen työt jatkuvat 8-40h/viikossa loppuvuoden. Hyvin työssään pärjäävällä tarjolla voi olla pidempiaikaisempikin työpaikka. Odotamme, että sitoudut töihin myös syksyn ajalle, emme hae pelkkiä kesätyöntekijöitä tällä erää.

Tarjolla on kiinnostava ja tarkkuutta vaativa työ tunnetussa lahtelaisessa yrityksessä. Työtilat tuotannossa ovat valoisat, ergonomiset ja hiljaiset. Vaikka töitä tehdäänkin pääsääntöisesti yksin, ovat työkaverit lähellä tukena.

Parhaiten olemme tavoitettavissa keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-10 välillä.