(Poistunut julkaisusta)

Elektroniikkakokoonpanija
Beneq Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Etsitkö itsellesi tuotantotyötä huipputeknologian parista? Oletko työntekijänä tarkka ja huolellinen? Beneq Oy etsii joukkoonsa elektroniikkataustaisia kokoonpanijoita.

Etsimme arvostetulle asiakkaallemme Beneq Oy:lle tuotantoon kokoonpanijoita määräaikaisiin työsuhteisiin arkisin tehtävään päivävuoroon. Töiden on tarkoitus alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä, ja määräaikaisuuden kesto on kesäkuun 2020 loppuun.

Työtehtävät koostuvat huolellisuutta ja tarkkuutta vaativista rutiininomaisista mekaanisista elektroniikan kokoonpanotehtävistä. Työssä pärjäämiseksi sinulta toivotaan ymmärrystä kokemusta tai vastaavaa työkokemusta elektroniikasta.

Sinut perehdytetään tehtäviin töiden ohessa. Perehdytys tapahtuu suomeksi. Työhön valituille tehdään terveystarkastus sekä huumausainetesti.

Toivomme sinulta:

  • koulutusta tai työkokemusta elektroniikan alalta
  • tarkkaa ja huolellista työotetta

Tarjoamme sinulle:

  • mahdollisuuden työskennellä huipputeknologian parissa monipuolisissa tuotantotehtävissä
  • liukuvan työajan päivävuorossa
  • hienon tilaisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta ja kehittää osaamistasi!

Beneq Oy sijaitsee Espoon Olarinluomassa hyvien liikenneyhteyksien varrella, ja paikalle pääsee niin autolla, metrolla kuin bussillakin.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa heti. Käymme hakemuksia läpi, ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Lisätietoja tarvittaessa antaa henkilöstökonsultti Tommi Puustinen, tommi.puustinen@barona.fi.