(Poistunut julkaisusta)

Elektroniikkakokoonpanija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Etsimme Lehmossa, Jaaman teollisuusalueella toimivalle asiakkaallemme reippaita ja näppäräsormisia kokoonpanijoita kesätöihin.

Työt alkavat kesäkuun alusta ja töitä on tiedossa koko kesäksi. Työskentely tapahtuu päivävuorossa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet motivoitunut työntekijä, haluat tehdä töitä käsillä sekä sinulta löytyy sorminäppäryyttä.

Mikäli kiinnostuit työtehtävistä ja koet olevasi etsimämme henkilö, niin jätä työhakemus mahdollisimman pian kotisivuillamme osoitteessa: www.rtkhenkilostopalvelu.fi

Lisätietoja tehtävästä tanja.asikainen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 050 376 5735

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.