(Poistunut julkaisusta)

Elektroniikkakokoonpanija, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Asiakasyrityksemme on teollisuusalan toimija, joka toimialana on teollisuuden ja liikennevälineiden sähkö- ja automaatiojärjestelmiin liittyvien toimilaitteiden ja komponenttien tuotekehitys ja valmistus.

Haemme asiakasyrityksellemme nyt elektroniikkakokoonpanijaa!

Elektroniikkakokoonpanijana työskentelet asiakasyrityksemme laadukkaiden tuotteiden parissa. Työtehtävät koostuvat erilaisten komponenttien kokoonpanotöistä. Työhön kuuluu myös varastotyöt.Tehtävään työllistetään yksi henkilö ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työpaikka sijaitsee lähellä Tampereen keskustaa hyvien bussiyhteyksien päässä ja kyseessä on päivätyö. Kerrothan hakemuksessasi, milloin olisit valmis aloittamaan. Edessäsi on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen yrityksen tiimissä!

Hakijoilta toivomme:

- sähköalan tai elektroniikka-alan koulutus on eduksesi

- kokemusta kokoonpanotöistä tai muuta työtä tukevaa kokemusta

- ennen kaikkea tärkeää on reipas ja oma-aloitteinen asenne ja tekemisen meininki!


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.