(Poistunut julkaisusta)

Elektroniikkainsinööri
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Savled Oy on kotimainen, vuonna 1986 perustettu led-teknologiaan ja -valaistukseen erikoistunut yritys. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa ja niiden käyttökohteita ovat mm. sillat ja muu arkkitehtuuri, marina ja rautatiet sekä prosessiteollisuus.

 

Haemme nyt Savled Oy:lle elektroniikkainsinööriä vakituiseen työsuhteeseen, aina kauniiseen Savonlinnaan.

Työssäsi tulet toimimaan osana kasvavaa ja innovatiivista työyhteisöä, jossa tehtäväsi suuntautuu erityisesti led-tekniikan ohjelmoinnin ja langattoman ohjauksen suunnitteluun sekä myynnin tukena toimimiseen.
Joustava organisaatio takaa kuitenkin monipuoliset tehtävät ja pääset myös itse vaikuttamaan työn kuvaasi, oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Käytössä on Edvin ja Autocad suunnitteluohjelmat sekä Dialux valaistussuunnitteluohjelma. Aiempi kokemus näistä tai vastaavista luetaan eduksi, mutta ei pakolliseksi.

Etsimme tekijää, jolta löytyy ennen kaikkea intohimoa ja aitoa motivaatiota alan tehtäviin, uusien ideoiden luomiseen ja työn kehittämiseen. Taustaltasi voi löytyä jo työkokemusta alan tehtävistä tai sitten voit olla myös urasi alussa, valmiina luomaan sen pitkäkestoisen työuran itsellesi.

Vientikauppa on yksi yrityksen kehityskohteista, joten englannin sekä muiden kielien hallinta lasketaan hakijalle eduksi.
Tehtävä voi ajoittain sisältää myös matkustamista.

 

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta. Aloitamme käsittelemään hakemuksia jo hakuajalla. Työt alkavat sovitusti, sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.