(Poistunut julkaisusta)

Elektroniikkainsinööri
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2018

Haemme elektroniikkainsinööriä MEMS-komponenttien testaukseen elektroniikka-teollisuuden tuotekehityslaboratoriooon. Tehtävä painottuu MEMS-komponenttien luotettavuus- ja suorituskykymittausten suunnitteluun, toteuttamiseen ja raportointiin. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tuotekehityslaboratorion insinöörien ja operaattoreiden kanssa, mutta myös tuotekehitys, laatu ja tuotannon tukiorganisaatiot ovat tiiviisti mukana työssäsi.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta (ins./DI, elektroniikka) sekä kokemusta tuotekehitys-/laboratorioympäristössä työskentelystä. Sinulla on käytännön kokemusta elektroniikan komponenttien sähköisistä mittauksista/testauksesta ja hallitset työskentelyn laboratorio-olosuhteissa. Tehtävässä on eduksi testitulosten ja datan käsittelyssä käytettävien ohjelmistojen (mm. Excel, Minitab, LabReport) sekä elektroniikan yleisen luotettavuuden ja testaus- ja mittausjärjestelmien tuntemus.

Työskentelyotteesi on käytännönläheinen, suunnitelmallinen ja tarkka. Tartut uusiin haasteisiin ennakkoluulottomasti ja vaativa tekninen ongelmanratkaisu motivoi sinua. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä sekä dokumentoit työsi huolella.

Lisätietoja tehtävästä antaa Henna Pietarinen 040-672 6661 ja Timo Salmi 040-5742070. Jos kiinnostuit tehtävästä lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivees alla olevasta linkistä viimeistään 18.6. mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 70 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 900 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com