(Poistunut julkaisusta)

Elektroniikkahuoltaja Vantaalle!
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2021
Työnkuvaus:
Etsimme terveysteknologia-alan asiakasyrityksellemme elektroniikkahuoltajaa Vantaan Koivuhakaan. 

Työnkuvanasi on pääasiassa asiakkaamme tuotteiden huoltaminen, vianetsintä sekä asiakaspalvelu ja huollettujen laitteiden postittaminen. Huollettavat laitteet ovat silmänpainemittareita. Työtä tehdään itsenäisesti ja hoidat koko huoltoprosessin vastuullisesti alusta loppuun. Työskentelykielenäsi ovat englanti ja suomi. Työ on kokoaikainen ja sitä tehdään arkisin klo 8-16, tunnin liukumavaralla. 

Ketä etsimme?
Etsimme tekijää, jolta löytyy jo hieman aikaisempaa kokemusta elektroniikan parista joko työkokemuksen tai opintojen kautta. Toivomme, että sinulta löytyy kykyä toimia muuttuvissa ja välillä hektisisissäkin tilanteissa sekä vastuunkantoa omasta työstäsi. Lisäksi sinun on hyvä pystyä käyttämään sekä suomea että englantia työssäsi. 

Lisätiedot ja hakeminen:
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi CV:n kera rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Työnhakijat – Avoimet työpaikat - Elektroniikkahuoltaja Vantaalle! Hakijoita haastatellaan jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan, mielellään kuitenkin helmikuun 2021 aikana. 

Valittu henkilö työllistyy määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen TEMP-TEAMille. Rekrytointia hoitaa HR Specialist Hanna Rättö. Hanna vastaa mielellään lisätiedusteluihin puhelimitse 0408452251 tai sähköpostitse hanna.ratto@temp-team.fi.