(Poistunut julkaisusta)

ELEKTRONIIKKAHUOLTAJA Tampereelle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on perinteikäs pienten kodinkoneiden jälkimarkkinointiin, huoltoon ja varaosatoimitukseen erikoistunut yritys Tampereella. Etsimme heille nyt vahvistusta nimikkeellä

ELEKTRONIIKKAHUOLTAJA Tampereelle

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa työkokemusta pienten kodinkoneiden (esim. kahvinkeittimet, robotti-imurit ja ruohonleikkurit yms) huollosta ja korjauksesta sekä sähköalan pohjakoulutusta. Myös muu tausta elektronisten laitteiden huollosta katsotaan eduksesi.

Asiakasyrityksemme tarjoaa pitkäaikaisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkkauksen sekä kattavan perehdytyksen. Tehtävä sijaitsee Tampereen keskustan alueella ja on kokopäiväinen.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus mahdollisimman pian rekrytointijärjestelmäämme osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - ELEKTRONIIKKAHUOLTAJA Tampereelle. Tiedustelut: henri.kiiskila@temp-team.fi.