Elektroniikka kokoonpanija - Elektropoint Oy
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2022

Elektropoint Oy

Elektropoint 20 vuotta elektroniikan alan aitiopaikalla.

20-vuotisen historiansa aikana Elektropoint on muuttunut alansa mukana. Alkuvuosina tuotteet valmistettiin käsityönä ja sarjat olivat pieniä. Alan kehityksen myötä yhä suuremman osan työstä tekevät koneet, jolloin tuotanto on nopeampaa ja tehokkaampaa. Tekijöiden ammattitaito ei kuitenkaan ole menettänyt merkitystään. Komponenttien pienentyessä elektroniikkatyö vaatii tekijältään korkeaa osaamista.

Elektropointin käytössä on vuonna 2015 uusittu ladontalinja, joka mahdollistaa myös monimutkaiset ja haastavat työt. Mutta hyvilläkin koneilla voi tehdä huonoa laatua. Viime kädessä kaikki on kiinni työntekijöiden työmoraalista ja ammattiylpeydestä.

Toimenkuva:

Työkuorman nousun johdosta etsimme nyt Elektropoint Oy:lle useampaa työntekijää kokoonpano tehtäviin. Töitä tehdään käsin, joten olethan näppärä sorminen. Asiakkaamme kouluttaa sinut työtehtäviin, joten emme edellytä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä mutta arvostamme kyllä kokemusta kokoonpano- tai sähköalantöistä.

Työtä tehdään vuoroviikoin aamu-ja iltavuoroissa, maanantaista-perjantaihin.

Aluksi tehdään 4kk määräaikainen sopimus ja tämän jälkeen on mahdollisuus vakinaistua asiakkaamme kirjoille. 

Mitä odotamme hakijalta:

- Näppärät sormet

- reipasta asennetta työntekoa kohtaan

- halu oppia

- valmius vuorotyöhön

Tarjoamme:

Mahdollisuuden työskennellä huippu työporukassa ja nykyaikaisen laitteiden kanssa. Tässä myös hieno mahdollisuus vähemmän työkokemusta omaavalle päästä kehittämään osaamistaan.

Muuta:

Jos kiinnostuit täytä rohkeasti hakemus osoitteessa www.eezy.fi. Jos taas sinulta jo löytyy meiltä hakemus, soita 03 873 200, niin päivitellään tietojasi. Haastattelemme jo hakijoita hakuajan aikana. Joten älä jää turhaan odottelemaan hakuajan päättymistä, vaan täytä hakemus jo tänään! Muistathan hakemusta tehdessäsi ilmoittaa olevasi tästä paikasta kiinnostunut.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezylahti FB: Eezy Lahti

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Lisätietoja: www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot