(Poistunut julkaisusta)

Elektroniikka-asiantuntija, Millog Oy Hattula
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019

Millogin Elinjaksohallinnan organisaatio hakee

elektroniikka-asiantuntijaa 

kasvattamaan ja kehittämään elektroniikkaosaamista Millogissa ja tukemaan elektroniikan elinjaksosuunnittelua ja vikakorjausta. Keskeisin tehtäväsi on rakentaa järjestelmien korjauskykyä huoltovarmuuden lisäämiseksi. Osallistut myös teknisenä asiantuntijana Millogin ja Puolustusvoimien projekteihin ja hankkeisiin. 

Etsimme toimialastamme ja elektroniikasta kiinnostunutta henkilöä. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo alan konkari. Sinulla on kokemusta analogia- ja digitaalielektroniikan suunnittelusta, testauksesta ja elektroniikan vianhausta. Osaat hyödyntää myös reverse engineering-menetelmiä työssäsi. Ajoneuvojen sähkö- ja ohjausjärjestelmien sekä MIL standardien tuntemus katsotaan eduksi. Koulutukseltasi olet elektroniikan insinööri- tai DI. Tehtävä on Millogin laajuinen, kuulut Elinjaksopalvelut organisaatioon ja toimipaikkasi on Millogin Hattulan Parolannummen toimipisteessä. Tehtävä edellyttää matkustamista.

Vahvuuksiasi ovat erinomaiset ongelmaratkaisutaidot, yhteistyö- ja verkostoitumistaidot. Työskentelytyyliltäsi olet systemaattinen, pitkäjänteinen ja määrätietoinen. Työskentelet suomen kielen lisäksi sujuvasti myös englannin kielellä.

Kiinnostuitko ja haluatko kuulla lisää tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisöstä? Soita rohkeasti ja kysy lisää Elinjaksohallinnan kehitysjohtaja Pekka Saariselta, puh. 040 3157186. Parhaiten tavoitat Pekan seuraavina ajankohtina:

- pe 15.11 klo 12.00 - 14.30

- ma 18.11 klo 12.00 - 13.30

- to 21.11. klo 13.00 - 16.00

- to 28.11 klo 12.00 - 15.30

Tarjoamme sinulle kehittyvän työympäristön, teknisesti mielenkiintoisen, itsenäisen ja haasteellisen tehtäväkentän. Panostamme vahvasti henkilöstömme hyvinvointiin sekä työn ja toimintatapojen kehittämiseen ja jatkuvaan parantamiseen.

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 1.12.2019 mennessä osoitteessa www.millog.fi.


Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Millog on savuton työpaikka.