Elektroniikka-asentajia Tammiston Giganttiin
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Oletko tehokas ja oma-aloitteinen tekijä, joka on kiinnostunut elektroniikasta ja asiakaspalvelusta? Miltä kuulostaisi monipuolinen työ, missä pääsisit yhdistämään nämä kaksi asiaa?

Etsimme asiakkaallemme Tammiston Giganttiin asiakaspalveluhenkisiä ASENTAJIA support-tiimiin vakituiseen työsuhteeseen. Tulevaan työhösi kuuluu asiakkaiden laitteiden käyttöönoton valmistelu, asiakkaiden opastaminen laitteiden käyttöön, ohjelmistojen päivitykset sekä palvelujen lisämyynti. Autat asiakkaita myös mahdollisissa ongelmatilanteissa, joten sinulla voi olla jo kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Lisäksi odotamme ymmärrystä laitteista ja elektroniikasta, positiivista asennetta ja valmiutta ilta- ja viikonlopputyöhön, sillä töitä on kaikkina myymälän aukioloaikoina.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja asiakkaamme tarjoaa toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen. Työmäärä on sovittavissa, mutta työtä on noin 25 h/viikko. Rekrytoidut suoraan asiakkaallemme: tarjoamme sinulle vakaan ja vastuullisen työnantajan ja monipuoliset uramahdollisuudet!

Mikäli kiinnostuit, niin täytäthän työhakemuksen verkkosivujemme kautta osoitteessa www.amiko.fi. Nappaa tästä itsellesi huippuduuni ja liity valtakunnallisen toimijan rentoon ja asiantuntevaan tiimiin! Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon Jasmiina, p. 050 330 2258, jasmiina.kumpulainen@amiko.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1499417
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 26.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa