(Poistunut julkaisusta)

Elektroniikka-asentajia, Helsinki
VR FleetCare

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2020

Tule työskentelemään mielenkiintoiseen ja ainutlaatuiseen työympäristöön rautatiekaluston kunnossapitoon Helsingin varikolle Ilmalaan! Pääset vaikuttamaan päivittäin tuhansien ihmisten matkustamiseen, sillä me VR FleetCaressa vastaamme siitä, että junakalusto on turvallisesti liikennöitävässä kunnossa.

Haemme elektroniikka-asentajia Helsingin varikolle Raskashuollon vaihto-osatuotantoon. Varikolla huolletaan ja korjataan rautatiekalustoa ja niiden komponentteja. 

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset elektronisten laitteiden sekä komponenttien kunnossapidon tehtävät, kuten esimerkiksi huolto-, vikakorjaus-, sekä kehitystyö.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa kokemusta, terveydentilaa ja ammatillista koulutusta ja mielellään 3-5 vuoden kokemuksen elektroniikan (analogia- ja digitaalitekniikka, ohjelmoitavat logiikat) viankorjaustöistä. Tehoelektroniikan, sähköturvallisuusasioiden, elektroniikan komponenttitason korjaus tai vahvasähkölaitteiston työkokemus luetaan eduksi.  

Arvostamme oma-aloitteisuutta, reipasta otetta työntekoon ja oikeaa asennetta. Olet valmis tekemään työsi laadukkaasti, ja kehittämään työtäsi työturvallisuutta unohtamatta.  Työ edellyttää valmiutta 2-vuorotyöhön.

Tarjoamme sinulle osaavien ja mukavien työkavereiden tuen, sekä mahdollisuuden kehittää osaamista kokemuksen karttuessa. Lisäksi pääset hyödyntämään ison konsernin etuja: vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla, monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla, tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi. Käytössäsi ovat myös laajat työterveyshuollon palvelut.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Petri Kivi, puh. 040 8625499 tai sähköpostitse petri.kivi@vr.fi.

Jätäthän hakemuksesi 28.06.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita. VR FleetCare työllistää noin 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa. Pidämme huolen siitä, että raiteilla kulkeva kalusto kohtaa asiakkaidemme vaatimukset, älykkäästi ja turvallisesti, aina ja kaikissa olosuhteissa.