(Poistunut julkaisusta)

Elektroniikka-asentaja/kokoonpanija (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

Elektroniikka-alan asiakkaamme etsii Tampereella sijaitsevaan toimipisteeseensä juotostaitoista elektroniikka-asentajaa/kokoonpanijaa kesätyöntekijäksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhde on vuokratyösuhde.

Asentajan/kokoonpanijan tehtävät koostuvat kaapelien ja johdinsarjojen valmistuksesta. Tehtävä edellyttää elektroniikka- ja sähköalan perusteiden tuntemusta esimerkiksi alan peruskoulutuksen tai harrastuksen kautta hankittuna sekä juotostaitoa. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta elektroniikka-alan työtehtävistä. Toivomme hakijalta kiinnostusta alaa kohtaan sekä työssä tarkkuutta ja huolellisuutta. Tehtävä sopii hyvin uransa alkutaipaleella olevalle työntekijälle tai alan opiskelijalle.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 8.00-16.00 välisenä aikana. Työtä tehdään arkisin 7,5 tuntia päivässä ja 37,5 tuntia viikossa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välillä, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.