(Poistunut julkaisusta)

Elektroniikka-asentaja
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

Työnkuvasi 

Haemme Loviisan voimalaitoksen automaatiokunnossapitoon elektroniikka-asentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässäsi työskentelet pääsääntöisesti voimalaitosprosessiin liittyvien automaatiojärjestelmien ja -laitteiden elektroniikkakorjausten parissa.

 

Tarjoamme sinulle 

Elektroniikka-asentajana kohtaat mielenkiintoisia haasteita ydinvoimalaitoksen automaatioteknisessä toimintaympäristössä. Automaation perusparannus- ja uudistusprojektit mahdollistavat kehittymismahdollisuuksia työtehtävissä ja -menettelyissä edellyttäen samalla valmiutta sekä halua jatkuvaan oppimiseen ja muutoksessa mukana pysymiseen. Työskentelet osana asiantuntevaa ja tiimihenkistä ryhmää.

 

Odotamme sinulta 

Edellytämme sinulta elektroniikka-asentajan koulutusta tai muuta tekniikan alan koulutusta vahvalla elektroniikkakokemuksella. Kokemus automaatiojärjestelmien kunnossapidosta sekä elektroniikkakorjauksesta katsotaan eduksi. Arvostamme lisäksi nykyaikaisten automaatiojärjestelmien ja -laitteiden tuntemusta sekä elektroniikan vianhakuun ja korjaukseen liittyvien työkalujen hyvää hallintaa.

Menestyminen työyhteisössä edellyttää yhteistyökykyä, joustavuutta, pitkäjänteisyyttä sekä hyvää suomenkielen taitoa. Englanninkielen taito katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme, että olet oma-aloitteinen ja haluat omaksua uusia asioita.

 

Kiinnostuitko? 

Lähetä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta 31.01.2020 mennessä. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Ilkka Laisiin, p.010 455 3547, ilkka.laisi@fortum.com tai Kim Tuomiseen, p.010 455 3567, kim.tuominen@fortum.com.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.