Elektroniikka-asentaja
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

Työnkuvasi

Haemme Loviisan voimalaitoksen automaatiokunnossapitoon elektroniikka-asentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässäsi työskentelet pääsääntöisesti voimalaitosprosessiin liittyvien automaatiojärjestelmien ja -laitteiden elektroniikkakorjausten parissa.

 

Tarjoamme sinulle

Elektroniikka-asentajana kohtaat mielenkiintoisia haasteita ydinvoimalaitoksen automaatioteknisessä toimintaympäristössä. Automaation perusparannus- ja uudistusprojektit mahdollistavat kehittymismahdollisuuksia työtehtävissä ja -menettelyissä edellyttäen samalla valmiutta sekä halua jatkuvaan oppimiseen ja muutoksessa mukana pysymiseen. Työskentelet osana asiantuntevaa ja tiimihenkistä ryhmää.

 

Odotamme sinulta

Edellytämme sinulta elektroniikka-asentajan koulutusta tai muuta tekniikan alan koulutusta vahvalla elektroniikkakokemuksella. Kokemus automaatiojärjestelmien kunnossapidosta sekä elektroniikkakorjauksesta katsotaan eduksi. Arvostamme lisäksi nykyaikaisten automaatiojärjestelmien ja -laitteiden tuntemusta sekä elektroniikan vianhakuun ja korjaukseen liittyvien työkalujen hyvää hallintaa.

Menestyminen työyhteisössä edellyttää yhteistyökykyä, joustavuutta, pitkäjänteisyyttä sekä hyvää suomenkielen taitoa. Englanninkielen taito katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme, että olet oma-aloitteinen ja haluat omaksua uusia asioita.

 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.fortum.com/careers 31.12.2019 mennessä. Lisätietoa tehtävästä antaa Ilkka Laisi, 010 455 3547 tai ilkka.laisi@fortum.com.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot