(Poistunut julkaisusta)

Elektroniikka-asentaja
VR FleetCare

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Tule työskentelemään mielenkiintoiseen ja ainutlaatuiseen työympäristöön rautatiekaluston kunnossapitoon Ilmalan varikolle Helsinkiin! Pääset vaikuttamaan päivittäin tuhansien ihmisten matkustamiseen, sillä me VR FleetCaressa vastaamme siitä, että junakalusto on laadukkaassa kunnossa.

Haemme VR FleetCareen elektroniikka-asentajia Ilmalan varikolle Raskashuollon vaihto-osatuotantoon. Varikolla huolletaan ja korjataan rautatiekalustoa ja niiden komponentteja. 

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset elektronisten laitteiden sekä komponenttien kunnossapidon tehtävät, kuten esimerkiksi huolto-, vikakorjaus-, sekä kehitystyö.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa kokemusta, terveydentilaa ja ammatillista koulutusta ja mielellään 3-5 vuoden kokemuksen elektroniikan (analogia- ja digitaalitekniikka, ohjelmoitavat logiikat) viankorjaustöistä. Tehoelektroniikan, sähköturvallisuusasioiden, elektroniikan komponenttitason korjaus tai vahvasähkölaitteiston työkokemus luetaan eduksi.  

Arvostamme oma-aloitteisuutta, reipasta otetta työntekoon ja oikeaa asennetta. Olet valmis tekemään työsi laadukkaasti, ja kehittämään työtäsi työturvallisuutta unohtamatta.  Työ edellyttää valmiutta 2-vuorotyöhön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, mukavan työympäristön ja ammattitaitoisen tiimin tuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Petri Kivi, puh. 040 8625499 .

 Jätäthän hakemuksesi 10.11.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita pohjoismaissa sekä Baltian alueella. 

Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia. VR FleetCare työllistää yli 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa. 

Pidämme huolen siitä, että raiteilla kulkeva kalusto kohtaa asiakkaidemme vaatimukset, älykkäästi ja turvallisesti, aina ja kaikissa olosuhteissa.