(Poistunut julkaisusta)

Elektroniikka-asentaja
Citywork Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2019

Huomio ICT-alasta kiinnostuneet! Nyt olisi elektroniikka-asentajalle kokoonpanotehtävissä kokoaikaisia ja vakituisia töitä tarjolla.

Työssä osallistut erilaisten logistiikassa ja teollisuudessa käytettävien laitteiden esiasennustehtäviin. Työtehtäviin kuuluu laitteiden purkamista, ohjelmistojen esiasennusta sekä toimivuuden varmistamista.

Tuotteita käytetään isojen toimijoiden liiketoiminnassa, joten esiasentajat ovat tärkeässä asemassa varmistamassa toimitusketjun sujuvuutta. Tämän takia toivommekin sinulta erinomaista asennetta työntekoa kohtaan, tarkkaa ja oma-aloitteista työotetta sekä kykyä rutiininomaiseen työhön. Eduksi luemme kiinnostuksen ict-alaa kohtaan. Voit siis olla kokenut konkari tai työelämääsi aloitteleva, asenne ratkaisee!

Työajat sijoittuvat arkisin 8-18 välille ja töitä on kokoaikaisesti 37,5h/viikko. Työympäristö on siisti sisätila ja työntekijöillä on mahdollisuus käyttää muun muassa työpaikan kuntosalia vapaa-ajallaan. Työhön saat hyvän perehdytyksen, jatkuvan tuen sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitahan hakemusta tulemaan! Lisätietoja antaa Saija Hirvonen (arkisin 13-15) numerosta 0447453257.