(Poistunut julkaisusta)

Elektroniikka-asentaja
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Haemme nyt asiakasyrityksiimme elektroniikka-asentajia teolliseen tuotantotyöhön. Meille ei ole väliä oletko vastavalmistunut vai jo pitkän uran tehnyt ammattilainen. Pääset pitkälle jo hyvällä asenteella sekä halulla oppia uutta. Tietysti tarjolla on myös tehtäviä, joissa vankasta osaamispohjasta on hyötyä, työtehtävät määräytyvät henkilön mielenkiinnon ja osaamisen mukaan.

Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia elektroniikka-alan asennus- sekä operaattoritehtäviä. Vuorotyömallit vaihtelevat 2-vuorosta yötyöhön, joten ilmoitathan hakiessasi, millaisissa vuoroissa olet halukas työskentelemään.

Ammatillinen koulutus elektroniikka-alalta katsotaan hakijan eduksi. Lisäksi toivomme hakijoilta rohkeaa ja pelotonta asennetta työntekoa kohtaan. Lisäksi arvostamme oppimishalukkuutta, kykyä sitoutumaan mahdollisesti pidemmäksikin aikaa sekä tiimityöskentelytaitoja.

Työssä edellytetään nuhteetonta taustaa ja ajokorttia, sekä hyvää fyysistä kuntoa. Toivomme myös työturvallisuus- ja hätäensiapukurssin suoritusta ja voimassa olevaa korttia.

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden esimerkiksi vastavalmistuneille elektroniikka-asentajille kehittyä ja saada työkokemusta alansa johtavissa yrityksissä. Työtehtävissä menestyminen voi avata mahdollisuuden pitkäaikaiseen ja luotettavaan työpaikkaan. Tarjoamme lisäksi hyvät työsuhde-edut sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse tommi.puustinen@barona.fi