Elektroniikka-asentaja - Turku
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020
Tepcomp Group on suomalainen teollisuuden sopimusvalmistaja, joka on toiminut vuodesta 1985. Elektroniikan sopimusvalmistajana olemme keskittyneet LED-elektroniikkaan, terveysteknologiaan ja teollisuuselektroniikkaan. Modernit tuotantolaitoksemme sijaitsevat Turussa ja Viron Kuressaaressa, joissa työskentelee yhteensä 110 elektroniikan ammattilaista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli noin 15 miljoona euroa.

Etsimme asiakasyrityksellemme Tepcomp Oy:lle Turkuun elektroniikka-asentajia määräaikaisiin työsuhteisiin. Työtä tehdään kolmessa vuorossa. Työ alkaa sopimuksen mukaan joulukuun 2020 tai tammikuun 2021 aikana ja määräaikaisuuden pituus on arviolta kolme kuukautta. Hae paikkaa pian, haastattelut aloitetaan jo hakuaikana!

Työtehtävät koostuvat monipuolisista elektroniikan kokoonpanotehtävistä sekä juotostehtävistä.

Toivomme sinulla olevan soveltuvaa työkokemusta jo jonkin verran, mutta motivaatio ja toimeentarttuva asenteesi ratkaisevat. Työotteeltasi olet itsenäinen, omatoiminen ja hoidat tehtävät reippaalla ja positiivisella otteella. Lisäksi olet yhteistyökykyinen tekijä, joka viihtyy vaihtuvissa työtehtävissä.  
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työtehtävän johtavan suomalaisen teollisuuden sopimusvalmistajan palveluksessa. Lisäksi tarjoamme mukavan ja ammattitaitoisen työtiimin tuen sekä nykyaikaiset työvälineet työn hoitamiseen.
Klikkaa tästä Tepcomp Oy:n esittelyyn.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Anne Suolanko, puh. 050 513 5157 tai Marjut Malila, puh. 040 5233 070 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 3.12.2020 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1393341
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku, Varsinais-Suomi