(Poistunut julkaisusta)

Elektroniikka-asentaja teollisuuteen
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Oletko vastikään valmistunut elektroniikka-asentaja, valmiina kehittämään uraansa? Tai kokenut pitkänlinjan elektroniikka-alan rautainen ammattilainen? Meillä on sinulle paikka avoinna!

Asiakasyrityksemme hakee elektroniikka-asentajia pääasiassa kokoonpanotehtäviin määräaikaisiin työsuhteisiin. Toivomme hakijoilta asianmukaista ammatillista koulutusta tai aiempaa kokemusta elektroniikkalaitteiden kokoonpanosta. Hyvä asenne ja tarkka työote ovat avaintekijöitä työssä menestymisen kannalta. Toivomme hakijoilta myös valmiutta vuorotyöhön, sillä haemme tekijöitä pääsääntöisesti päivä- ja kaksivuoroon.

Asianmukaisen perehdytyksen ja koulutuksen lisäksi, asiakasyrityksemme tarjoaa modernit tuotantotilat Helsingissä, hyvien kulkuyhteyksien läheisyydessä. Saat myös mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä yrityksessä, hyvässä työporukassa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä rohkeasti hakemus, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tai jos jokin mietityttää, kysymyksiin vastaa Kim Toivonen, minut tavoitat joko sähköpostilla kim.toivonen@barona.fi tai puhelimella numerosta 050 594 2521.