(Poistunut julkaisusta)

Elektroniikka-asentaja teollisuuteen
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Haemme nyt kansainvälisesti tunnetuille asiakasyrityksillemme elektroniikka-asentajia teolliseen tuotantotyöhön. Meille ei ole väliä oletko vastavalmistunut vai jo pitkän uran tehnyt ammattilainen. Pääset pitkälle jo hyvällä asenteella sekä oppimishaluisuudella. Tietysti tarjolla on myös tehtäviä, joissa vankasta osaamispohjasta on hyötyä, työtehtävät määräytyvät henkilön mielenkiinnon ja osaamisen mukaan.

Työnkuvanasi on olla osa teollisuuden tuotantotiimiä, jossa pääset ottamaan vastuuta esimerkiksi laitteiston käytöstä ja huollosta sekä tuotteiden laadunvalvonnasta ja kokoonpanosta. Lisäksi pidät yllä hyvää työilmapiiriä! Saat käyttöösi modernit työkalut ja työskentelet siistissä tuotantoympäristössä hyvässä työporukassa. Työtä on tarjolla asiakasyrityksiemme toimipisteissä pääkaupunkiseudulla. Työpaikan lisäksi tarjoamme vähintään TES:sin mukaisen palkkauksen, kattavan koulutuksen työtehtäviin, sekä esimiesten tuen.

Mikäli jäit epäröimään, vastaan kysymyksiisi mielelläni, otathan yhteyttä puhelimitse 050 594 2521 tai sähköpostilla kim.toivonen@barona.fi. Hae rohkeasti, etsitään sinulle sopiva työpaikka!