(Poistunut julkaisusta)

Elektroniikka-asentaja, Millog Oy
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.7.2018

Kiinnostaako työpaikka ainutlaatuisessa ja mielenkiintoisessa työympäristössä? Asiakasyrityksemme Millog Oy hakee nyt asentajia monipuolisiin sähkö- ja elektroniikkajärjestelmien asennustehtäviin Riihimäelle.

Kotimainen asiakasyrityksemme Millog Oy hakee kauttamme työntekijöitä elektroniikkalaitteiden monipuoliseen ja haasteita tarjoavaan valmistukseen sekä huoltamiseen. Tehtävän työt keskittyvät elektroniikka-asennustehtäviin juottamalla sekä suurempikokoisten moduulien purkamiseen, puhdistamiseen ja testaamiseen. Ammatillinen sähkö- tai elektroniikka-alan koulutus tai kokemus elektroniikkakomponenttien juottamisesta esimerkiksi harrastuksen kautta katsotaan eduksi työpaikkaa hakiessasi.

Työssä menestyäksesi tarvitset erinomaista oppimiskykyä, pitkäjänteistä sekä tarkkaa luonnetta ja kokemusta elektroniikka- ja mekaniikkatöistä. Työsuhteesi alkaa lokakuussa ensin määräaikaisena 31.12.2019 asti, mutta työssä hyvin pärjäävälle on mahdollisuus jatkoon määräaikaisen työsuhteen jälkeen. Työtä tehdään kokopäiväisesti hyvissä olosuhteissa Riihimäen toimpaikassa päivävuorossa. Millog järjestää kattavan perehdytyksen tehtävään.

Toivomme hakijalta:

• Perustietämystä elektroniikasta sekä kokemusta juottamisesta

• Kykyä tehdä yksinkertaisia mekaniikka- sekä öljytöitä

• Tarkkuutta sekä motivoitunutta luonnetta

• Nuhteetonta taustaa

Tarjoamme mahdollisuuden:

• Työskennellä alan johtavassa yrityksessä ja kehittyä teollisuuden ammattilaiseksi

• Kiinnostavan työpaikan sekä monipuolisen työnkuvan

• Viihtyisän työilmapiirin ja työympäristön

Jos olet ahkera sekä viihdyt tehdasympäristössä tehtävässä työssä, niin saatat olla hakemamme henkilö. Opastus työtehtäviin tapahtuu suomen kielellä. Huomioithan, että perusmuotoinen turvallisuusselvitys ja huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.

Mikäli tunnistit itsesi, haethan paikkaa nopeasti sivustomme kautta.

Lisätietoja saat sähköpostitse janne.tanhua-tyrkko@barona.fi