(Poistunut julkaisusta)

Elektroniikka-asentaja/-kokoonpanija (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Asiakkaamme etsii Tampereella sijaitsevaan toimipisteeseensä todella pikaisella aikataululla sähkö- ja elektroniikka-alan asentajaa / kokoonpanijaa. Työssä on aloitetaan nopealla aikataululla heti. Työ on vuokratyö ja työtä on tarjolla toistaiseksi jouluun asti. Yrityksen työtilanteesta riippuen työtä voi olla tarjolla myös pitempiaikisesti.

Asentajan / kokoonpanijan tehtävät koostuvat kaapelien ja johdinsarjojen valmistuksesta sekä logistisista tehtävistä. Tehtävä edellyttää elektroniikka- ja sähköalan perusteiden tuntemusta esimerkiksi alan peruskoulutuksen kautta hankittuna sekä mielellään aiempaa työkokemusta vastaavan tyyppisistä elektroniikka-alan työtehtävistä. Tämän lisäksi hakijalta vaaditaan työssä tarkkuutta ja huolellisuutta.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 8.00-16.00 välisenä aikana. Työtä tehdään arkisin 7,5 tuntia päivässä ja 37,5 tuntia viikossa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään erittäin ripeällä aikataululla heti sopivan henkilön löydyttyä , joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välillä, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.