(Poistunut julkaisusta)

Elektroniikka-asentaja Itä-Helsinkiin
International Electric Company

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Haemme hyvän asenteen omaavia elektroniikka-/automaatioasentajia monipuolisiin kokoonpanotehtäviin päivävuoroon Itä-Helsingissä sijaitsevalle asiakkaallemme.

Haemme elektroniikka-asentajia asiakkaillemme Itä-Helsinkiin monipuolisiin tuotantotehtäviin päivävuoroon. Työtehtävät koostuvat lääke- ja teollisuuskäyttöön tarkoitettujen huipputeknologiaa hyödyntävien tuotteiden kokoonpanotehtävistä. Työssä on mahdollisuus laajentaa osaamista myös laitteiden testaus- ja korjaustehtäviin muiden taitojen saralla. Työsuhteet ovat aluksi määräaikaisia, mutta hyvin työssään pärjäävillä on mahdollisuus jatkaa tehtävissä.

Edellytämme hakijoilta:

  • työtä pelkäämätöntä ja positiivista asennetta
  • mahdollisuutta sitoutua pidempiaikaisiin työsuhteisiin ja hyvää suomen kielen taitoa
  • ammatillista koulutusta sähkö-, automaatio- tai elektroniikka-alalta

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen teollisuuden laitekokoonpanosta sekä voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit. Sähköpiirustusten lukutaito ja mittalaitteiden käyttötaito katsotaan eduksi paikkoja täytettäessä. Opastus työtehtäviin tapahtuu suomen kielellä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kokoonpanotyön ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi osana mukavaa porukkaa, hyvien liikenneyhteyksien varrella Herttoniemessä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi meille. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löytyessä.