(Poistunut julkaisusta)

Elektroniikka-alan osaajia Ouluun
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2019

Haemme elektroniikka-alalla toimivalle asiakkaallemme työntekijöitä tuotannon eri työtehtäviin.

Haemme työntekijöitä yksikköalueelle, kokoonpanoon, testaukseen ja pakkaustehtäviin sekä konelinjalle. Työ on keskeytyvää 3-vuorotyötä ja työkeikkojen pituus on riippuvainen asiakastilauksista. Työt alkavat alkusyksyn aikana ja työsuhde on alkuun vuoden loppuun saakka, mutta jatko on mahdollinen asiakkaan tarpeista riippuen.

Toivomme sinulta alan koulutusta tai aiempaa työkokemusta elektroniikkateollisuudesta, juotostaito on plussaa. Kaikkiin tehtäviin on kattava perehdytys, ja joihinkin tehtäviin riittää vähäinenkin kokemus, kunhan motivaatio ja asenne uutta kohtaan ovat kohdillaan. Kokeneelle tässä on oiva tilaisuus oppia lisää alasta. Kyky työskennellä hektisessä ympäristössä sekä sorminäppäryys ja huolellisuus ovat ehdottomia edellytyksiä työn hyvin suorittamiselle. Työ vaatii myös rutiininsietokykyä sekä kykyä mukautua muuttuviin tilanteisiin. Persoonana olet oma-aloitteinen, sosiaalinen, motivoitunut oppimaan uutta ja haluat tehdä työsi hyvin.

Ensimmäinen askeleesi kohti uusia haasteita on jättää työhakemus ja CV sivujemme www.adecco.fi kautta ja tuoda paras osaamisesi esille viimeistään 13.10.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Consultant Annukka Sulonen puh. 040 687 2632 tai annukka.sulonen@adecco.fi.