(Poistunut julkaisusta)

Elektroniikka-alan osaajia Ouluun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Haemme elektroniikka-alalla toimivalle asiakkaallemme työntekijöitä tuotannon eri työtehtäviin.

 

Haemme työntekijöitä yksikköalueelle, koonta ja testaus ja pakkaustehtäviin sekä konelinjalle. Työ on keskeytyvää 3-vuorotyötä ja työkeikkojen pituus on riippuvainen asiakastilauksista. Haemme pääsääntöisesti työntekijöitä pitempiaikaisiin työsuhteisiin, mutta myös kesätyöt voivat olla mahdollisia.

 

Toivomme sinulta alan koulutusta tai aiempaa työkokemusta elektroniikkateollisuudesta, juotostaito on plussaa. Tärkeintä kuitenkin on motivaatio työskennellä alalla ja halu oppia alalta lisää. Kyky työskennellä hektisessä ympäristössä sekä sorminäppäryys ja huolellisuus ovat ehdottomia edellytyksiä työn hyvin suorittamiselle. Työ vaatii myös rutiininsietokykyä sekä kykyä mukautua muuttuviin tilanteisiin. Persoonana olet oma-aloitteinen, sosiaalinen, motivoitunut oppimaan uutta ja haluat tehdä työsi hyvin.

 

Ensimmäinen askeleesi kohti uusia haasteita on jättää työhakemus ja CV sivujemme www.adecco.fi kautta ja tuoda paras osaamisesi esille viimeistään 09.06.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Consultant Annukka Sulonen arkisin nro 040-687 2632 tai annukka.sulonen@adecco.fi