(Poistunut julkaisusta)

Elektroniikan kokoonpanijoita
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2019
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakasyrityksellemme Lahteen ahkeria 

ELEKTRONIIKKAYKSIKÖN KOKOONPANIJOITA asiakasprojektiin. 

Työsuhteen kesto on alustavasti asiakasprojektista riippuen 4-6 kk. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus jatkaa sopimustaan suoraan asiakasyrityksen kanssa. Kyseessä on päivätyö ja työt alkavat mahdollisimman pian.

Olet etsimämme henkilö mikäli sinulta löytyy sorminäppäryyttä ja tarkkuutta. Työskentelet ripeästi, mutta itsenäisesti ja huolellisesti. Lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä työmotivaatiosi on kunnossa. Sähköalan koulutus tai työkokemus on eduksi, muttei välttämätön. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.  

Tarjoamme kokoaikaisen työn siistissä sisäympäristössä. Joustavat työajat sekä ammattitaitoisen työyhteisön.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa pikaisesti täyttämällä hakulomakkeen. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Sami Kallinen, sami.kallinen@hpheimo.fi, 0400 138888