(Poistunut julkaisusta)

Electrical Engineer
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019

Työnkuvasi

Ohjaat aliurakoitsijoiden sähkösuunnittelijoiden työkuormaa ja töitä. Varmistat, että sähkösuunnittelu vastaa voimassa olevia standardeja ja lainsäädäntöä huomioiden laitosalueen tehdasstandardit. Lisäksi toimit laitosalueen sähkökäytön- ja sähkötöiden johtajana. Vastaat laitosalueen sähköjakelujärjestelmien ylläpidosta, ennakkohuolloista ja määräaikaistarkastuksista sekä laitosalueen sähkö/automaatioteknisten laitteiden dokumentaation ylläpidosta ja päivittämisestä.

Tuet omalta osaltasi laitosten käytettävyyden parantamista ja ylläpitoa. Toimenkuvaasi kuuluu myös laitosalueen kunnossapidon sähkötekniset asiantuntijatehtävät. Tarvittaessa voit toimia tuuraajana kunnossapidon työnjohdolle ja avustat huoltoseisokkiin liittyvien töiden valvonnassa. Työhön voi sisältyä myös Fortum Waste Solutions Oy:n Suomen muiden laitosalueiden sähköteknisiä asiantuntija- ja kehitystehtäviä tai projekteja. 

 

Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen ja kehitysmyönteisen työympäristön, jossa mahdollisuus kehittää omaa osaamista. 

 

Odotamme sinulta

Sinulla tulee olla vähintään soveltuva tekniikanalan koulutus; sähkötekniikan peruskoulutus (teknikko tai insinööri) sekä S1 pätevyys.

 

Arvostamme kokemusta:

- Sähkösuunnittelusta

- Alma -suunnittelu järjestelmästä

- Jännitteen jakeluverkoista (keskijännite / suurjännite)

- Sähkötuotantolaitteista; Turbiinigeneraattorit, diesel varavoimakoneet

- Voimalaitos- tai prosessiteollisuuden alalta

- Valmet DNA -prosessiautomaatiojärjestelmästä

 

Työskentelytapasi on vastuullinen ja oma-aloitteinen. Arvostamme joustavuutta ja matkustusvalmiutta. Pystyt työskentelemään englanninkielellä, muu kielitaito on eduksi. 

 

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 8.12.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa tiistaisin ja keskiviikkoisin kunnossapitoinsinööri Timo Kapulainen puh. 050 3443774.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumetestauksen.