(Poistunut julkaisusta)

Electrical Engineer / Sähköasentaja
Equinix (Finland) Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2018

Equinix (Finland) Oy on Suomen johtava konesalipalveluiden tarjoaja. Equinix tuottaa asiakkailleen korkean tason konesalipalveluita ympäri maailman. Equinix-konsernissa on töissä yli 5 000 alan ammattilaista, joiden ydintehtävä on varmistaa konesalien jatkuva toiminta ja turvallisuus. Asiakaskeskeinen ajattelu on kaiken toimintamme lähtökohta.

Haemme Electrical Engineeriä täydentämään huoltotiimiämme sähköasiantuntijana. Huoltotiimi on osa Data Center Operations -yksikköämme, jossa työskentelee noin 20 Data Center -huippuammattilaista. Equinix on kasvanut viime vuosina nopeasti ja laajennamme toimintaa edelleen jatkuvasti. Teemme töitä yhteisvoimin toisia auttaen ja hyvässä hengessä, huumoria unohtamatta. Suomen päätoimipisteemme sijaitsee Pitäjänmäellä Helsingissä ja konesalimme pääkaupunkiseudulla. Isona talona tarjoamme monipuolisen työympäristön sekä vaihtoehtoisia polkuja kehittymiselle ja uralle.

Electrical Engineerinä toimit huolto- ja korjaustehtävissä konesaliemme sähkölaitteistolle.  Olet luonteeltasi vastuuntuntoinen tiimipelaaja ja kykenet toimimaan myös yksin haastavissa korjaustehtävissä jatkuvan toiminnan varmistamiseksi. Olet kiinnostunut konesalien sähköjärjestelmistä ja laitteiden jatkuvasta optimoinnista energiasäästöjen löytämiseksi. Olet ylpeä ammattitaidostasi ja tahdot aktiivisesti kehittää sähköjärjestelmiämme kuten UPS, varavoimakoneet, sähkökeskukset ja sähkönmittaus. 

Sähköjärjestelmien aiempi tuntemus konesaliympäristössä tai muussa keskeytymättömässä prosessiteollisuudessa lasketaan eduksi. Koulutamme aktiivisesti henkilökuntaamme ja tarjoamme kattavat edut työntekijöillemme. Työkielenä on suomi, mutta raportointi tapahtuu englanniksi.

Edellytyksemme:

Sähköasentajan ammattitutkinto.
Suullinen ja kirjallinen suomen- ja englanninkielen taito.
Nuhteeton tausta, koska asiakasprojektimme edellyttävät usein turvallisuusselvityksen tekemistä.
Oman auton käyttömahdollisuus.

Eduiksi katsomme:

Työkokemus konesaliympäristöstä,
Toimiluvat 20kV keskijännitteelle,
Hyvät ongelmanratkaisukyvyt,
Hyvät tiimityöskentelytaidot.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Matias Harju, Repair and Maintenance Manager 

matias.harju@eu.equinix.com

puh. 050 307 2957