(Poistunut julkaisusta)

Elastisen elementin saumaaja
Maximus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2018

Etsimme Itähelsinkiin ammattitaitoista ELEMENTTISAUMAAJAA. 

Työ on uudiskohteen saumaamista elastisella saumausaineella. Työssä on mahdollisuus urakkaan työntekijän niin halutessaan.

Hakijoilta edellytämme aiempaa työkokemusta saumaustöistä, motivoitunutta ja rehtiä asennetta työntekoon, riittävää suomen kielen taitoa sekä työturvallisuuskorttia. Sopivalla henkilöllä on mahdollisuus pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Alamme haastattelemaan hakijoita heti hakemusten saavuttua. Jos koet olevasi hakemamme ammattilainen niin lähetä hakemus/CV linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antavat Kaj 045 113 4398 ja Jan 050 354 7444.

Mikäli juuri tämä tehtävä ei ole sinulle sopiva, ota kuitenkin yhteyttä. Meillä on kattavat kontaktiverkostot ja yli 200 aktiivista rakennusalan yritystä asiakkaana, joihin voimme tarjota osaamistasi. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Maximus Oy on rakennusalaan keskittynyt johtava henkilöstöpalveluyritys, joka on tuottanut toimivia henkilöstöratkaisuja rakennusalan yrityksille jo vuodesta 2001 lähtien. Toimimme pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla sekä Pirkanmaan- ja Päijät-Hämeen alueella.