Elämyspalvelujen tuottaja
Woikoski Feeling

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021
Woikoski Feeling
Woikoski Feeling on valikoima elämyksiä ja palveluita suomalaisen luonnon keskellä puhtaassa ja ainutlaatuisessa ympäristössä. Woikoski Feelingin kohteet tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia ja erityisen tunnettuja olemme palvelustamme. Elämme tarinoilla joita kohteidemme värikäs historia meille tarjoilee, mutta luomme niitä myös jatkuvasti lisää kohtaamisien ja tapahtumien myötä. Palvelujen pääkohteet ovat WHD Gård ja Kirjokiven kartano. Tutustu kohteisiin www.woikoskifeeling.fi  

Haemme Woikoski Feelingille matkailu- ja ravintola-alan moniosaajaa

ELÄMYSPALVELUJEN TUOTTAJAKSI.
 

Toimit omalla vahvalla ammattitaidollasi toisen henkilön työparina ja tiimissä niin majoitus- kuin ravintolatehtävissä. Vastaat omalta osaltasi premium-tasoisesta palvelusta, teet työtäsi energisellä ja intohimoisella feelingillä ja se tunne välittyy myös Woikoski Feelingin asiakkaille. Et pelkää haasteita ja sinulle sopii kääriä hihat myös ravintolatoimessa tarjoilijana tai muissa tarjotuissa palveluissa. Ymmärrät, että työn sesonkiluonteisuus vaatii sekä sinulta että koko tiimiltä joustavuutta asiakkaiden parhaaksi ja asiakaslähtöinen hyvinvointiajattelu on toimintasi keskiössä. Olet tunnollinen ja luotettava tiimipelaaja.

Tarjoamme työhön loistavat puitteet luonnon keskellä sekä paljon luovaa ja mielenkiintoista työtä persoonallisessa toimintaympäristössä. Menestyäksesi tässä roolissa odotamme sinulta matkailu- tai ravitsemisalan AMK-koulutusta (restonomi) tai aiempaa työkokemusta hotellista, ravintolasta tai vastaavasta toimintaympäristöstä. Käytät sujuvasti nykyaikaisia tietojärjestelmiä ja Hotellinx-varausjärjestelmä on sinulle tuttu työväline. Ymmärrät kannattavan liiketoiminnan tunnuslukuja.

Sujuvan suomen kielen lisäksi hallitset vähintään englannin kielen suullisen ja kirjallisen taidon. Muu kielitaito on tehtävässä eduksi.

Erinomaisella Feelingillä

Woikoski Feelingin palvelut ovat korkealaatuisia ja samalla myös ainutlaatuisia poikkeuksellisessa luontoympäristössä. Toiminta on vahvassa kehittämisvaiheessa ja tässä tehtävässä pääset mukaan toteuttamaan räätälöityjä elämyksiä, kasvattamaan Woikoski Feelingin vetovoimaisuutta ja työskentelemään osana erinomaista Feelingiä! Työpaikkasi sijaitsee Nurmaalla, Woikoski Feelingin WHD Gårdilla. Tehtävä on vakinainen.

Jos koet täyttäväsi odotuksemme, niin jätäthän hakemuksesi ja CV:si 5.3. mennessä eezypersonnel.fi -sivujen kautta. Rekrytoinnissa avustaa ja lisätietoja antaa Eezy Personnel, Kirsi Lantta, puh. 050 414 6369, kirsi.lantta@eezy.fi. Kysy rohkeasti soitolla tai sähköpostilla! Mikäli et heti tavoita soitolla, jätäthän soittopyynnön.


Ota yhteyttä:

Sijainti: Nurmaa, Mäntyharju
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot