(Poistunut julkaisusta)

Elämysasiakaspalvelija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019

Etsimme asiakkaallemme Juvalle asiakaspalvelijoita teehuoneelle.

TeaHouse of Wehmais on Suomen ainoa englantilainen teehuone ja yrittäjä Anna toinen Suomen kahdesta teesommelierista. Teehuone sijaitsee Juvalla, upean historiallisen Wehmaan kartanon pihapiirissä. TeaHousessa vierailija pääsee nauttimaan autenttisesta tunnelmasta ja perinteisistä teekattauksista, jossa teensä voi valita yli sadasta eri teelaadusta. Paikallinen teen ystävä tai ohikulkeva matkailija pääsee nauttimaan kiireettömästä teehetkestä ja aidosta asiakaspalvelusta. Kaikki tarjoiltavat valmistetaan alusta loppuun saakka itse, laadukkaista paikallisista raaka-aineista.

Kesäaikaan TeaHouse on avoinna päivittäin. Arkisin klo 11-18 ja viikonloppuisin 11-17. Lisäksi Tallin ylisillä on remontoitu kokous- ja juhlatila, joka palvelee tilauksesta niin yritysten kuin yksityishenkilöidenkin tarpeita, myös aukioloaikojen ulkopuolella. Kesäaikana vehreä puutarha houkuttelee vieraita nauttimaan virvokkeita, teehuoneella on anniskeluoikeudet.

Vierailijoita palvelee lisäksi TeaHousen naapurissa sijaitseva uusi Wehmais Deli&Deco -kauppa, jonka valikoimissa on paikallisten tuottajien ruokatuotteita, laaja valikoima luomutuotteita sekä sisustustuotteita, joita ei löydy muualta Suomesta. https://teahouse.fi/

 

Haemme uniikkiin miljööseen asiakaspalvelijoita monipuolisiin tarjoilutehtäviin luomaan vieraille ainutlaatuisia tee-elämyksiä ja vahvistamaan loistavaa tiimiä.

Työhön perehdytetään kattavasti, mutta aiempi kokemus tarjoilutehtävistä, asiakaspalvelutyöstä sekä matkailu- ja ravitsemusalan koulutuksesta on eduksi. Tärkeintä hakijalle on kuitenkin tahto luoda erinomaisia asiakaskokemuksia sekä iloinen, positiivinen ja työtä pelkäämätön palveluasenne.

Työ painottuu kesäsesonkiin touko-elokuulle, mutta myös sen jälkeen on mahdollista työskennellä osa-aikaisesti. Työ sopii siis erinomaisesti opiskelijan kesätyöksi tai jo kokeneemmalle alan osaajalle.

Hygieniapassi vaaditaan, anniskelupassi katsotaan eduksi.

Tarjoamme määräaikaisen sopimuksen RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä sekä Mara TES mukaisen palkkauksen. Lisäksi saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta, alustavat haastattelut tehtävään aloitetaan jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävään antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Mari Laitinen, 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.