(Poistunut julkaisusta)

Elämänturvapalveluneuvoja
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Oletko rohkea, hyväntahtoinen ja suhtaudut intohimolla työhösi? Onko vakuutus- ja finanssiala lähellä sydäntäsi?

Etsimme elämänturvapalveluneuvojia monipuolisiin asiakapalvelun tehtäviin eri puolille Keski-Suomea sekä määräaikaisiin että vakituisiin työsuhteisiin. Työtehtäviisi kuuluu roolista riippuen kaikki kanavainen asiakaspalvelu sekä vahinkojen haltuunotto. Elämänturvapalveluneuvojana olet yksi avainhenkilöistämme ja huolehdit monipuolisesti asiakkaidemme elämänturvasta. Varmistat asiakkaiden tyytyväisyyden tuomalla LähiTapiolan edistykselliset ratkaisut heidän käyttöönsä. Kartoitat asiakkaiden elämäntilanteet ja tarpeet tarjotaksesi heille parasta mahdollista kokonaisratkaisua. Sinulla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja halu työskennellä asiakkaiden kanssa myös puhelimitse. Tarjoamme asiakaspalvelua monikanavaisesti, sähköisiä kanavia suosien. Työtehtävät pitävät sisällään työskentelyä myös iltaisin sekä lauantaisin.

Odotamme sinulta

  • Intohimoista, vastuuntuntoista ja myynnillistä työskentelyotetta
  • Rohkeaa ja hyväntahtoista palveluasennetta
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä
  • Kykyä tehdä nopeatempoista työtä, jossa työtehtävät voivat vaihdella päivittäin
  • Rohkeutta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä halua oppia uutta

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä sekä englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja edetä työssäsi osaamistaustasi mukaan. Saat ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, saat lisätietoja seuraavasti:

Myyntijohtaja Johanna Viitala, puh. 044 701 1991, johanna.viitala@lahitapiola.fi: 1.10 klo 12-13, 3.10 klo 14-16, 7.10 klo 8-9:30 ja 11.10 klo 10-12.

Liiketoimintajohtaja Auli Fredrikson, puh. 040 541 0096, auli.fredrikson@lahitapiola.fi seuraavasti: 8.10 klo 14-16.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 13.10.2019 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).