Elämänturvaajia yritysten henkilökorvauspalveluun
LähiTapiola

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2021

Haemme LähiTapiolan Vahinkoyhtiön yritysten henkilökorvauspalveluun asiakaspalvelun ammattilaisia määräaikaisiin tehtäviin 31.12.2022 saakka.

Korvausneuvojan työnkuvaan kuuluu aktiivinen huolenpito asiakkaistamme sekä yritysten henkilövahinkojen itsenäinen ja kokonaisvaltainen korvauskäsittely.

Tarjoamme asiakkaillemme elämänturvaa ja tavoitteenamme on olla Suomen parhaita työkyvyn palauttajia

Odotamme sinulta

  • Aktiivista asennetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Halua huolehtia asiakkaidemme elämänturvasta
  • Kykyä tehdä itsenäisiä ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja yritysten henkilövahingon käsittelyyn liittyen
  • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • Joustavuutta, oppimisnopeutta ja paineensietokykyä
  • Vastuullista otetta työhön
  • Tietoteknisiä perustaitoja ja luontevaa suhtautumista digitaalisiin työkaluihin

Kaupallinen, terveydenhuoltoalan tai muu soveltuva koulutus sekä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Arvostamme mahdollisuutta ilta- ja lauantaityöhön.

Tarjoamme

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja laajentaa osaamistasi työssäsi. Saat ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antavat palvelupäälliköt Christel Nordlund, puh. 040 512 8984 christel.nordlund@lahitapiola.fi ja Liisa Kuri, puh. 040 138 8320 liisa.kuri@lahitapiola.fi

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 11.5.21 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot