(Poistunut julkaisusta)

Elämänturvaajia yritysten henkilökorvauspalveluun
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020

Haemme LähiTapiolan Vahinkoyhtiön yritysten henkilökorvauspalveluun asiakaspalvelun ammattilaisia vakituisiin ja määräaikaisiin tehtäviin.

Korvausneuvojan työnkuvaan kuuluu aktiivinen huolenpito asiakkaistamme sekä yritysten henkilövahinkojen itsenäinen ja kokonaisvaltainen korvauskäsittely.

Tarjoamme asiakkaillemme elämänturvaa ja tavoitteenamme on olla Suomen parhaita työkyvyn palauttajia.

Odotamme sinulta

  • Aktiivista asennetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Halua huolehtia asiakkaidemme elämänturvasta
  • Kykyä tehdä itsenäisiä ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja yritysten henkilövahingon käsittelyyn liittyen
  • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • Joustavuutta, oppimisnopeutta ja paineensietokykyä
  • Vastuullista otetta työhön
  • Tietoteknisiä perustaitoja ja luontevaa suhtautumista digitaalisiin työkaluihin

Kaupallinen, terveydenhuoltoalan tai muu soveltuva koulutus sekä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Arvostamme mahdollisuutta ilta- ja lauantaityöhön.

Tarjoamme

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja laajentaa osaamistasi työssäsi. Saat ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa palvelupäällikkö Henrik Savolainen, puh. 044 431 4520 henrik.savolainen@lahitapiola.fi ja Marianne Noori, puh. 044 291 6564 marianne.noori@lahitapiola.fi

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 31.8.2020 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.