(Poistunut julkaisusta)

Elämänturvaajia Yritysten henkilökorvauspalveluiden puhelinpalveluun
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Haemme LähiTapiolan Vahinkoyhtiön yritysten henkilökorvauspalveluiden puhelinpalveluun asiakaspalvelun ammattilaisia vakituisiin ja määräaikaisiin tehtäviin.

Korvausneuvojan työnkuvaan kuuluu korvausneuvonta puhelimitse ja aktiivinen huolenpito asiakkaistamme sekä yritysten henkilövahinkojen itsenäinen ja kokonaisvaltainen korvauskäsittely.

Tarjoamme asiakkaillemme elämänturvaa ja tavoitteenamme on olla Suomen parhaita työkyvyn palauttajia.

Odotamme sinulta

  • Aktiivista asennetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä puhelinpalvelussa
  • Halua huolehtia asiakkaidemme elämänturvasta
  • Kykyä tehdä itsenäisiä ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja ammattitaudin tai yritysten henkilövahingon käsittelyyn liittyen
  • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • Joustavuutta, oppimisnopeutta ja paineensietokykyä
  • Vastuullista otetta työhön
  • Tietoteknisiä perustaitoja ja luontevaa suhtautumista digitaalisiin työkaluihin

Kaupallinen, terveydenhuoltoalan tai muu soveltuva koulutus sekä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Arvostamme mahdollisuutta ilta- ja lauantaityöhön.

Tarjoamme

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja laajentaa osaamistasi työssäsi. Saat ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa palvelupäällikkö Atte Luhtala, puh. 050 538 1226 atte.luhtala@lahitapiola.fi ja Tiia Lagerström, puh. 040 148 9129 tiia.lagerstrom@lahitapiola.fi

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 20.1.2020 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.