(Poistunut julkaisusta)

Elämänturvaajia pääkaupunkiseudulle
LähiTapiola-ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Tehtävän kuvaus

Sykkiikö sydämesi asiakaspalvelu- ja myyntityölle? Koetko digitaalisuuden innostavana mahdollisuutena? Kiinnostaako sinua olla mukana LähiTapiolan missiossa turvata omistaja-asiakkaidensa elämää ja menestystä? Oletko henkilö, jolle hyvä asiakaspalvelu ei ole riittävän hyvä? Oletko positiivinen ja asiakkaista aidosti kiinnostunut? Jos vastasin näihin kysymyksiin kyllä, niin voit olla juuri etsimämme henkilö!

Haemme Pääkaupunkiseudun alueyhtiön toimistoihin ja digicenterin myyntitiimiin elämänturvastrategian toteuttajia toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Olet joukkueemme avainpelaaja. Sinulla on tärkeä rooli asiakkaidemme elämän ja menestyksen turvaamisessa. Myyntitiimissä henkilöasiakkaita palvellaan puhelimitse, verkkotapaamisissa ja tapaamisissa kasvotusten. Näissä kaikissa kohtaamisissa pyrkimyksenä on yllättää asiakas niin positiivisesti, että hän suosittelee meitä muillekin. Käytännössä tämä tarkoittaa asiakkaan akuutin asian hoitamisen lisäksi sitä, että kartoitamme hänen muut vakuutus- ja säästämistarpeet, jotta asiakas saa omistamastaan yhtiöstä kattavan elämänturvapalvelun.

Odotamme sinulta

Intohimoa asiakkaan odotusten ylittämiseen, positiivista asennetta ja ennakkoluulottomuutta kokeilla uusia asioita. Sinulla on hyvät valmiudet omaksua uusia digitaalisia tapoja toimia ja näin kehittää asiakaskokemusta visiomme mukaisesti. Iloitset sekä omista että työkavereidesi onnistumisista ja haluat juhlistaa niitä.

Tarjoamme

Me arvostamme työntekijöitämme ja huolehdimme työntekijöidemme osaamisesta, motivaatiosta ja jaksamisesta monin eri tavoin. Haluamme panostaa osaamisen kehittämiseen ja vastuulliseen johtamiseen ja tarjota henkilöstölle innostavan ja arvostetun työyhteisön. Tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden olla mukana toteuttamassa LähiTapiolan uutta elämänturvastrategiaa maan parhaalla markkina-alueella yhdessä mukavien työkavereiden kanssa. Lisäksi pääkaupunkiseudulla on myös hyvät mahdollisuudet edetä urallasi alueyhtiössämme ja LähiTapiola-ryhmän muissa yhtiöissä.

Lisätietoja antaa

Lähetä hakemuksesi oheisella hakulomakkeella 15.2.2018 mennessä.