(Poistunut julkaisusta)

Elämänhuoltamo, sosiaali- ja terv. alan moniosaajia
Toisintekijät Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018
Toisintekijät Oy
ELÄMÄN HUOLTAMO
Monipuolista huoltopalvelua vuosimallista riippumatta
Elämän Huoltamo tarjoaa monipuolista ammattiapuaan ihmisläheisesti ja jokaisen asiakkaansa yksilöllisiä tarpeita kunnioittaen. Arkisiin huoliin, murheisiin ja ongelmatilanteisiin haetaan ratkaisua välittömän kohtaamisen ja vapaan vuorovaikutuksen kautta.

Toisintekijät Oy/Elämän huoltamo on nyt se, joka teitä etsii. Olemme yrityksenä varsin nuori, toukokuussa 2018 perustettu. Yrityksen taustalla on kahden pienemmän toimijan hynttyiden yhteen lyöminen. Elämän huoltamon palveluihin kuuluvat mm. sosiaalialan moninaiset palvelut, TE-palvelua tukevat kouluttautumista ja työllistymistä edistävät palvelut, koulutuspalvelut ammattilaisille ja työyhteisöille, psyykkistä toimintakykyä vahvistavat palvelut, mentaali- ja hyvinvointipalvelut niin yksilöille, ryhmille kuin parisuhteisiin, sekä terapiapalvelut.
Toimenkuva
Oletko kameleonttimainen muuntautuja, jolla on sekä halu että kyky tehdä työtä sosiaalisen kuntouttamisen monimuotoisissa työtehtävissä? Haluatko kohdentaa oman osaamisesi useaan eri tehtävään ja toimenkuvaan monipuolisesti niin ettei yksikään työpäiväsi ole samanlainen? Toisintekijät etsivät tällä hetkellä ihmisiä, joiden erityisosaamista on ihmisen oikeanlainen, läsnäoleva kohtaaminen, innostava ja voimaannuttava työote sekä syvempi ymmärrys elämästä. Toteutamme unelmasi tehdä työtä monipuolisesti eri tehtävissä sosiaalisen kuntouttamisen ja valmentamisen alalla Elämän huoltamossa, jossa ihmiset kohdataan ihmisinä.

Etsimme tällä hetkellä henkilöitä Päijät-Hämeen lisäksi, pk-seudulta, Kymenlaaksosta, Riihimäeltä sekä Hämeenlinnan alueelta.
Odotamme sinulta
Olet etsimämme henkilö, jos koet omaavasi voimaannuttamisen ja innostamisen taidon, sinulla pysyy focus työhön ja ihmisen kohtaamiseen tilanteesta riippumatta, omaat mielellään yksilö-, perhe- tai pariterapeutin pätevyyden. Jos omaat ammatillista osaamista ja tutkintoja sosiaali- ja terveysalalta tai vaikka työnohjauksen maailmasta, ilman terapeuttista pätevyyttä, saatat silti olla etsimämme henkilö.

Mahdollisimman laaja osaaminen sosiaali- ja terveysalan kentältä katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Jos kiinnostuit, käy tutustumassa www.elamanhuoltamo.fi. Onko siellä sellaisia palveluita, joiden parissa työskentely kutkuttaa juuri sinun ammatillisia intohimojasi? Etsimme ammatillisen osaamisen lisäksi myös hyviä tyyppejä ja monipuolisen elämänkokemuksen omaavia henkilöitä.

Jos tunnistit toivottavasti jotakin positiivista kutinaa tai työnhaku resonoi sinussa jollain muulla tavalla, laitathan rohkeasti hakemusta www.vmp.fi. Pääsemme sen jälkeen kohtaamaan kasvotusten ja miettimään olisiko meillä alkamassa yhteinen upea ammatillinen matka.
Tervetuloa mukaan!
Kesto
3-6kk
Lisätietoja
Sanna-Maria Mäkinen, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 12.11.2018 mennessä.