(Poistunut julkaisusta)

Eläkeratkaisuasiantuntija
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2019

Haemme Varman kuntoutus- ja työkyvyttömyyseläkepalveluihin asiakaspalvelusta syttyvää asiantuntijaa työkyvyttömyyseläkkeiden ratkaisutiimiin.

Tehtävän sisältö
Kuntoutus- ja työkyvyttömyyseläkepalvelut –osastolla huolehdimme työkyvyttömyyseläkkeiden ratkaisemisesta ja ammatillisesta kuntoutuksesta. Tehtäviisi ratkaisutiimissä kuuluvat asiakaspalvelu eri palvelukanavissa, työkyvyttömyyseläkkeiden ratkaisutyö yhdessä asiantuntijalääkärien kanssa sekä yhteistyö asiakasyritystemme kanssa.

Odotamme sinulta
Sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot, itsenäinen ja yrittäjämäinen työote ja hyvät valmiudet sidosryhmäyhteistyöhön. Haluat palvella asiakasta hänen valitsemassaan palvelukanavassa ja digitaaliset palvelut ovat sinulle tuttuja. Sinulla on paineensietokykyä ja säilytät hyvän työvireen haasteidenkin edessä. Arvostamme myönteistä asennettasi ja halua kehittää itseäsi ja työtäsi. 
 
Odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta, priorisointikykyä ja aikaansaamista tiivistahtisessa asiakaspalvelutyössä. Arvostamme työkykyasioiden osaamista ja ruotsin kielen taitoa.

Tarjoamme
Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset työtehtävät asiantuntijatiimissä, viihtyisän työympäristön, hyvän perehdytyksen sekä osaavan ja kannustavan työyhteisön tuen. Salmisaaressa sijaitsevista moderneista toimitiloistamme aukeaa Helsingin paras maisema. Meillä työ ja vapaa-aika ovat tasapainossa ja pidämme huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista. Työkulttuurimme kulmakivinä ovat ketteryys ja vastuunkantajuus. Vastuullisuus näkyy arjessamme varmalaisten työkyvystä, osaamisesta ja yhdenvertaisuudesta huolehtimisena.

Lisätiedot ja hakuohjeet
Voit hakea tehtävään viimeistään perjantaina 16.8. kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi oheisella hakemuslomakkeella. Tuleeko sinulle mieleen kysymyksiä? Eläkeratkaisupäälliköt Seppo Varmavuo 0400 528 583 ja Mirva Esselström 050 421 0404 antavat mielellään lisätietoja tehtävästä 12.8. alkaen.