(Poistunut julkaisusta)

Eläkeratkaisija
Työeläkeyhtiö Elo

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Työeläkeala on osa vauhdikkaasti muuttuvaa ja kehittyvää finanssialaa. Yksityisen sektorin lakisääteistä työeläketurvaa hoidetaan yksityisen puolen työeläkeyhtiöissä kuten Elossa.


Elon Eläkepalvelut on edistyksellinen ja kehitysmyönteinen organisaatio, jossa panostetaan voimakkaasti erinomaiseen asiakaskokemukseen sekä toiminnan kehittämiseen mm. analytiikan keinoin. Prosessien kehittäminen, uudet teknologiat, tekoäly ja koneoppiminen sekä uusien palveluiden kehittäminen ovat meille tärkeitä alueita eläkeosaamisen lisäksi.


Oletko numerotarkka ja huolellinen, mutta myös tehokas ja aikaansaava? Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat tarvittaessa priorisoida työtehtäviäsi. Olet matemaattisesti lahjakas ja tottunut tekemään töitä numeroiden parissa. 


Haemme nyt joukkoomme eläkeratkaisijaa palvelemaan asiakkaitamme eläkeoikeuden ratkaisussa, eläkkeiden laskennassa sekä kokonaisvaltaisesti eläkeasioiden neuvonnassa, pääsääntöisesti puhelimitse. Aiempi kokemus eläkealalta ei ole välttämätöntä. Tarjoamme innokkaalle tulevaisuuden eläkeosaajalle perehdytyksen tehtävään.


Odotamme sinulta 


  • korkeakoulututkintoa tai opintojen loppuvaiheessa olevia opintoja
  • aikaansaavaa ja aktiivista otetta työhön
  • iloista asiakaspalveluasennetta
  • sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa

Tarjoamme sinulle


  • vastuullisen työn mielenkiintoisten tehtävien parissa
  • mahdollisuuden kehittyä eläkealan osaajaksi
  • viihtyisän työympäristön ja mukavat työkaverit


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Antti Järvinen, puh.0400328946. Tehtävä on määräaikainen ja kesto 30.5.2019 saakka. Pyydämme täyttämään rekrytointijärjestelmässämme olevan hakemuslomakkeen palkkatoivomuksineen viimeistään 24.10.2018 mennessä.