(Poistunut julkaisusta)

Eläkemaksukäsittelijä
Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Haemme Ilmarisen Eläkkeiden maksuun määräaikaista ELÄKEMAKSUKÄSITTELIJÄÄ tuntityöntekijäksi 1.3.2020 -31.5.2021, joka voisi toimia myös kokoaikaisena kesätyöntekijänä sopimuksen mukaan touko-– elokuussa. Tuntityön määrä on maksimissaan 25 h/vko.

Keskeiset työtehtäväsi

Maksamme asiakkaidemme eläkkeet ajallaan oikeaan paikkaan, ilman huolta toimeentulosta

Huolehdimme eläkemaksussa noin 500 000 henkilöasiakaan etuuksien maksuista kokonaisvaltaisesti 25 henkilön voimin.

Käynnistämme uusien etuuksien maksuja sekä vastaamme jo maksussa olevien etuuksien määrä-, maksupaikka- ja veromuutoksista järjestelmiimme. Hoidamme aiheettomasti maksettujen eläkkeiden takaisinperintää sekä eläkepalautusten rahaliikennettä. Teemme päätöksiä mm. eläkkeen maksamisesta muualle kuin eläkkeensaajalle tai eläkemaksun viivästyskorosta. Haluamme myös kehittää toimintatapojamme ja järjestelmiämme.

Odotamme taitoa ja tahtoa

Toivomme Sinulta;

  • Numerotarkkuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta sekä aikataulusidonnaisuutta
  • Halua ja innokkuutta oppia uutta, aiempi eläkeosaamien on merkittävä etu
  • Pankki- tai maksuliikenteen tunteminen on eduksi tehtävässäsi
  • Sujuvan suomen kielen lisäksi myös hyvä ruotsin tai englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi

Meille kannattaa tulla

Tarjolla on vaihteleva, palkitseva ja mielekäs työ asiakaspalvelussa. Jokainen päivä on erilainen ja tuo tullessaan uusia kokemuksia. Asiakaspalvelussa pääset konkreettisesti auttamaan asiakkaita heitä askarruttavissa kysymyksissä. Asiantuntevat ja kivat kollegat odottavat sinua.

Tilamme ovat viihtyisät ja ketterät: ne mahdollistavat moninaiset tavat työskennellä, kohdata ja vuorovaikuttaa. Töihin Ruoholahteen pääset kätevästi niin julkisilla, pyörällä kuin autollakin.

Hae nyt

Vetovoimaisin työelämän kumppani – vastuullisesti sinua varten.

Täytämme tehtävän yhdessä Manpowerin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antavat Manpowerin Recruitment Consultant Suvi Väänänen (suvi.vaananen@manpowergroup.fi ) ja Recruitment Consultant Laura Parviainen (laura.parviainen@manpowergroup.fi).

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, viimeistään 16.02.2020, alla olevan Hae tehtävää -painikkeen kautta. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin prosessin etenemisestä. Tehtävää pääset hakemaan osoitteessa www.manpower.fi 

https://www.manpower.fi/tyo/elakemaksukasittelija-kesatyo-ilmarinen  

Valitulle henkilölle tehdään Ilmarisen käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus ja turvallisuusselvitys).