(Poistunut julkaisusta)

Eläkemaksaja
Työeläkeyhtiö Elo

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Olemme työeläkeyhtiö Elo, ja meillä on töissä noin 530 huipputyyppiä. Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä yli 40 % hoitaa työeläkevakuutuksensa Elossa. Olemme positiivinen toimija perinteisellä alalla. Me vastaamme 210 000 eläkeläisen toimeentulosta ja huolehdimme noin 500 000 työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä sekä 23 miljardin euron sijoitusomaisuudesta.


Rakennamme hyvinvoivaa Suomea tukemalla yrittäjiä ja yrityksiä sekä edistämällä työyhteisöjen ja yksilöiden hyvinvointia. Olemme mukana yksilön ja yrityksen elämän kaikissa vaiheissa. Meillä on asiantuntijoita usealta eri liiketoiminnan osa-alueelta aina eläkemaksajista viestinnän ja sijoitusalan ammattilaisiin. Korostamme yhdenvertaisuutta ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Teemme vastuullista ja yhteiskunnallisesti merkittävää työtä rennosti ja turhia hermoilematta. Sitä on ammattitaito. Elossa on hyvä olla – liity sinäkin elolaisten joukkoon. Toimipaikkamme on Espoon Tapiolassa.

Haemme nyt Eläkepalveluihin eläkemaksajia


Oletko numerotarkka ja huolellinen, mutta myös tehokas ja aikaansaava? Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, osaat tarvittaessa priorisoida työtehtäviäsi ja olet tottunut tekemään töitä numeroiden parissa?


Elon Eläkepalveluissa hoidamme lakisääteisiä työeläkkeitä. Palvelemme asiakkaitamme eläkeoikeuden ratkaisussa sekä kokonaisvaltaisesti eläkeasioiden neuvonnassa. Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme alan parasta asiakaskokemusta monikanavaisesti.


Eläkemaksannassa huolehdimme eläkeasiakkaidemme kuukausittaisesta toimeentulosta maksamalla eläkkeet kuukausittain ja pitämällä maksamiseen liittyvät rekisteritiedot ajan tasalla. Eläkemaksajan työtehtäviin kuuluu eläkkeiden maksamiseen liittyvät työtehtävät mukaan lukien asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostilla ja chatissa. Lisäksi eläkemaksajan työtehtäviin kuuluu eläkkeiden maksamiseen liittyvät maksualueen kirjanpitoon ja tilien täsmäyttämiseen liittyvät tehtävät. Haemme nyt eläkemaksajia vakituiseen ja määräaikaiseen tehtävään.


Odotamme 


  • AMK- tutkintoa kaupalliselta alalta
  • yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta
  • hyvää paineensietokykyä ja huolellisuutta
  • kykyä sitoutua aikatauluihin ja prosessimme tavoitteisiin
  • Lisäksi katsomme eduksi aiemman kokemuksen työeläkkeiden maksantatehtävistä ja kirjanpidosta sekä ruotsin kielen taidon.

Tarjoamme 


  • monipuolisen ja vastuullisen työkentän
  • viihtyisän työympäristön ja mukavat työkaverit
  • hyvät työsuhde-edut

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Hanna Alakarhu 14.2. klo 9-10 tai 18.2. klo 14-15, puh. 050 360 7379. Pyydämme sinua täyttämään rekrytointijärjestelmässämme olevan hakemuslomakkeen viimeistään 25.2.2020.