(Poistunut julkaisusta)

ELÄKEASIANTUNTIJA
Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Haussa nyt Eläkeasiantuntija kesätöihin ajalle 1.5.2020-31.8.2020!

Tehtävä sisältää vanhuus- ja perhe-eläkehakemusten käsittelyä yhdessä eläkeasiantuntijoidemme kanssa. Työtehtäviin kuuluu hakemusten tutkimista ja käsittelyä eri tietojärjestelmissä. Lisäksi lisäselvitysten hankkimista ja henkilö- sekä työnantaja-asiakkaiden neuvontaa. Yhteistyötä teet pääsääntöisesti Kelan, Eläketurvakeskuksen sekä muiden eläkelaitosten kanssa ja sisäisesti eläkemuutoksia käsittelevän tiimin ja asiakaspalvelumme kanssa.

Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta sosiaaliturvan parissa työskentelystä ja/tai olet opintojesi loppuvaiheessa tai vastavalmistunut esim. sosiaali- ja terveydenhuollon alalla. Olet kiinnostunut työeläkevakuuttamisesta sekä sinulla on reipas ote asiakaskontaktissa. Työkalunasi on tietokone ja sillä operointi ennestään tuttua.

Meille kannattaa tulla

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkentän asiakkuuksien tuki -tiimissämme. Tueksesi saat asiantuntevan ja mukavan työyhteisömme.

 Hyvä työelämä on meille tärkeää – tuemme sitä monella tavalla. Meillä on osaavat ihmiset ja innostava ilmapiiri. Tilamme ovat viihtyisät ja mahdollistavat moninaiset tavat työskennellä ja kohdata. Töihin Ruoholahteen pääset kätevästi niin julkisilla, pyörällä kuin autollakin. 

 Hae nyt

Vetovoimaisin työelämän kumppani – vastuullisesti sinua varten.

Täytämme tehtävän yhdessä Manpowerin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antavat Manpowerin Recruitment Consultant Suvi Väänänen (suvi.vaananen@manpowergroup.fi ) ja Recruitment Consultant Laura Parviainen (laura.parviainen@manpowergroup.fi).

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, viimeistään 25.02.2020, alla olevan Hae tehtävää -painikkeen kautta. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin prosessin etenemisestä. Tehtävää pääset hakemaan osoitteessa manpower.fi https://www.manpower.fi/tyo/elakeasiantuntija-kesatyo-ilmarinen

Valitulle henkilölle tehdään Ilmarisen käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus ja turvallisuusselvitys).