(Poistunut julkaisusta)

Eläkeasiantuntija
Ilmarinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Toivotko työlläsi olevan merkitystä?

Haluatko osaltasi huolehtia yli miljoonasta asiakkaastamme ja heidän eläkkeistään?

Ilmarisen tehtävänä on varmistaa, että asiakkaamme saavat työstään ansaitsemansa eläkkeen. Edistämme parempaa työelämää ja näin autamme asiakkaitamme menestymään. Kaikkiaan vastaamme lähes 1,2 miljoonan ihmisen eläketurvasta. Eläkevastuiden katteena on yli 46 miljardin euron sijoitusvarallisuus. Henkilöstömme on syystä työstään ylpeä ja arvostaa kannustavaa johtamista. Meillä viihdytään ja siksi ilmarislaisuus kestää keskimäärin 15 vuotta. Tule tekemään kanssamme työelämästä parempaa!

Etsimme Helsinkiin Ilmarisen eläkepalvelun eläkemuutoksiin vakituista

Eläkeasiantuntijaa

Vakuutus- ja eläkepalvelut -linjalla eläkemuutoksissa hoidamme henkilöasiakkaidemme eläkepäätöksiin liittyvää muutoksenhakua ja asiakaspalvelua. Tehtävään kuuluu eläke- ja kuntoutushakemuspäätöksistä tehtyjen muutoksenhakujen ratkaisemista yhteistyössä asiantuntijalääkäreiden ja muiden asiantuntijoiden kanssa. Työeläkelakien soveltamista huomioiden Ilmarisen ratkaisulinja sekä sosiaaliset, taloudelliset ja juridiset näkökohdat. Sidosryhmäyhteyksien kanssa neuvottelua, kuntoutus- ja työhön paluumahdollisuuksien arviointia sekä vaativaa asiakaspalvelua.

Toivomme sinulta löytyvän seuraavia ominaisuuksia:

  • Aitoa kiinnostusta eläke- ja asiakaspalvelua kohtaan.
  • Hyviä suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä, neuvottelutaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä.
  • Päätöksentekokykyä ja itsenäistä otetta sekä kykyä sietää hankalia ja vaihtelevia tilanteita sekä monen asian yhtäaikaista hallintaa.
  • Aiemman kokemuksen  eläkejärjestelmän, työelämän ja yrittäjyyden, sosiaaliturvan, koulutusjärjestelmän laaja-alaisesta tuntemuksen sekä kokemuksen ratkaisutoiminnasta katsomme merkittäväksi eduksi.
  • Tärkeää on kiinnostuksesi ja halusi kehittyä laaja-alaiseksi työeläkeasiantuntijaksi. Tehokkaan työotteesi lisäksi, olet joustava erilaisissa muutostilanteissa ja olet halukas oppimaan uutta jatkossakin.
  • Soveltuva koulutus tehtävän hoitamiseen on ylempi tai alempi korkeakoulututkinto, esim. yhteiskunta-, hallinto- tai liiketaloustieteistä.

Me puolestamme tarjoamme Sinulle:

  • Vaihtelevan ja mielekkään työn rennossa asiantuntijatiimissä
  • Työtä jolla on merkitys ja jossa on mahdollisuus kehittyä
  • Asiakkaiden suoraa ja välitöntä palautetta omasta työstä ja Ilmarisen tekemisistä
  • Asiantuntevan organisaation tuen ja mukavat työkaverit

Lisätietoja tehtävästä antaa haussa avustavan Pleinert & Partnerin konsultti Maiju Tolvila. Voit soittaa Maijulle joko ma 11.11. klo 16-17 tai to 14.09 klo 9-10. Tavoitat Maijun numerosta 040 551 9117.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV sähköpostilla maiju.tolvila@pleinertpartner.com viimeistään 17.11.2019.

Valitulle henkilölle tehdään Ilmarisen käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus sekä tietyissä rooleissa turvallisuusselvitys).