(Poistunut julkaisusta)

Eläkeasiantuntija
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Haemme eläkeasiantuntijaa Varman eläkekäsittelypalveluihin

 

Haemme vakinaiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen eläkeasiantuntijaa luomaan erinomaista asiakaskokemusta. Voit olla jo työeläkealan osaaja, mutta se ei ole välttämätöntä - oleellista on asenteesi ja innostuksesi toimia eläkekäsittely- ja asiakaspalvelutehtävissä. Perehdytämme sinut tehtävään työsuhteen alussa ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa työeläkealan parhaimpien osaajien joukkoon. Meiltä saa tutkitusti Suomen parasta asiakaspalvelua!

Sinun ja tulevien työkavereidesi arkeen kuuluu työeläkkeen laskenta ja eläkepäätösten antaminen oikein ja ajallaan. Asiakaspalvelua hoidamme ilolla ja intohimolla monikanavaisesti. Olemme aktiivisesti mukana järjestelmäkehitykseen liittyvissä töissä; projekteissa ja yhteistyöryhmissä. Tarjoamme hyvän perehdytyksen mukavassa työympäristössä, mielenkiintoiset työtehtävät sekä osaavat ja kivat työkaverit. Saat käyttöösi myös valmentavan esimiehen tukemaan kehittymistäsi.

Olet etsimämme eläkekäsittelijä, jos tunnistat itsesi näistä:

  • kiinnostus eläkeasioihin
  • oma-aloitteisuus ja positiivinen asenne
  • innostus kehittää työtä ja kehittyä itse osaajana
  • erinomaiset vuorovaikutustaidot ja halu ylittää asiakkaiden odotukset
  • tiimipelaajan taidot kannustaa ja tukea muita ympärillään
  • kyky johtaa itseäsi kohti määrällisiä ja laadullisia tavoitteita
  • osaamista priorisoida tehtäviäsi ja saat tulosta aikaan tiivistahtisessa työssä


Sinulla on valmiutta tarttua uusiin haasteisiin ja rohkeutta luopua vanhasta. Englannin ja/tai ruotsin kielen taito on eduksi.

Salmisaaressa sijaitsevista moderneista toimitiloistamme aukeaa Helsingin paras maisema. Uudistetut tilamme tukevat uutta työkulttuuriamme, jonka kulmakivinä ovat ketteryys ja vastuunkantajuus. Tule mukaan osaavaan ja iloiseen joukkoomme tekemään hyvää työtä ilolla ja intohimolla!

Lisätietoja

Lisätietoja antavat tiimiesimiehet Katja Parikka, puh. 040 530 6036 (ti 9.10. klo 13-14 ja ti 16.10. klo 13-14) ja Sanna Mecklin, puh. 050 311 0852 (ke 10.10. klo 12-13 ja to 18.10. klo 14-15).

Hakeminen

Tehtävät pyritään täyttämään nopeasti, joten hae tehtävää pian, kuitenkin viimeistään 23.10.2018. Voimme edetä haastatteluissa ja paikkojen täyttämisessä myös ennen hakuajan umpeutumista. Kutsumme sopivat ehdokkaat ensin videohaastatteluun.